Survivor 2024: Μεγάλη κόντρα Παππά-Λαμάϊ – Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Διαβάζεται σε 3'
Survivor 2024: Μεγάλη κόντρα Παππά-Λαμάϊ – Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση
FACEBOOK @Survivor Greece

Τεταμένο το κλίμα στις ομάδες στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor 2024. Μονοπωλεί το ενδιαφέρον η κόντρα Λαμάϊ με Παππά και βγαίνει εκτός ελέγχου. Αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση.

Οι εντάσεις και οι συναρπαστικές αναμετρήσεις συνέθεσαν το σκηνικό του τελευταίου επεισοδίου του Survivor 2024, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχτηκαν στη μάχη για την πολυπόθητη ασυλία, με τα νεύρα να μην λείπουν ούτε από τον στίβο μάχης. Το πρώτο ξέσπασμα ήρθε από τον “συνήθη ύποπτο” Αλέξη Παππά, ο οποίος θεώρησε ότι αδικήθηκε στη διάρκεια του αγώνα, ύστερα από παρατήρηση που του έγινε από την Χριστίνα για τους κανόνες της πίστας.

Η έκρηξή του ήρθε μετά την απάντηση που έλαβε από τον Φάνη, σε δικό του καυστικό σχόλιο, με τον Αλέξη Παππά να ζητάει έντονα από τον αντίπαλό του να κάτσει στη θέση του.

Τα σκηνικά όμως, δεν τελείωσαν εκεί. Λίγο αργότερα ο Σταμάτης αμέσως μετά την ήττα του χτύπησε ένα τοτέμ πάνω σε κολώνα από τα νεύρα του. Εκείνη τη στιγμή περνούσε από δίπλα του η Κατερίνα Δαλάκα η οποία, ενώ αρχικά τρόμαξε, στη συνέχεια νευρίασε με τον αντίπαλο παίκτη.

Survivor 2024: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία

Μετά την ήττα τους στο αγώνισμα της Κυριακής και την υποψηφιότητα του Rob, οι Μαχητές ήθελαν τη νίκη όσο τίποτα. Και τελικά τα κατάφεραν.

Η επεισοδιακή αυτή αναμέτρηση έληξε τελικώς με τον πόντο που έφεραν Δώρα και Φάνης, με αποτέλεσμα στο συμβούλιο του νησιού, οι Διάσημοι να σπεύδουν στην κάλπη για να αναδείξουν τον υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor 2024: Χαμός στο συμβούλιο με Παππά και Λαμάι

Η κόντρα του Σωτήρη Λαμάι με τον Αλέξη Παππά ξέσπασε “με το καλημέρα”. Μάλιστα, δεν άργησε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις όταν Μαχητές και Διάσημοι συναντήθηκαν στο Συμβούλιο, όπου ο Αλέξης Παππάς σχολίασε πως ο νέος παίκτης έχει θέματα εμπιστοσύνης και “η άμυνά του είναι να ξεκινάει με επίθεση και το σχόλιό του να λέει ότι είμαστε ψευτοσελέμπριτις, χωρίς να του πει κανείς τίποτα, δεν τον τιμά“.

Η ένταση μεταξύ τους συνεχίστηκε και στο χθεσινό επεισόδιο, όπου οι δύο παίκτες επέλεξαν το Συμβούλιο του Νησιού για να “λύσουν” τους λογαριασμούς τους, ανεβάζοντας τους τόνους. Ο Αλέξης Παππάς κατηγόρησε τον Σωτήρη Λαμάι ότι τον απείλησε με χειροδικία, με τον δεύτερο να παρουσιάζει τη δική του πλευρά και να ζητάει συγνώμη από τον συμπαίκτη του στο Survivor.

Survivor 2024: Ποια παίκτρια είναι υποψήφια προς αποχώρηση

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι Διάσημοι φάνηκαν απόλυτα διχασμένοι, αφού οι ψήφοι των παικτών χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα. Κρίστυ Καθάργια και Αλέξης Παππάς έλαβαν το σύνολο των ψήφων από τους συμπαίκτες τους όμως τελικά η Κρίστυ έλαβε 6 ψήφους έναντι 5 του Αλέξη. Έτσι, έγινε  η δεύτερη υποψηφιότητα της εβδομάδας.

«Γνωρίζω ότι έχει να κάνει με την επίδοσή μου, έχω κάνει όμως πρόοδο, όπως γνωρίζω επίσης ότι αυτή η εβδομάδα δεν ήταν μία καλή εβδομάδα για εμένα. Την περίμενα την υποψηφιότητά μου. Κανένα πρόβλημα», σχολίασε η Κρίστυ Καθάργια μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα