Survivor 2024: Ο Ντάνιελ πιάστηκε με τσιγάρο και η παραγωγή το έδειξε κανονικά

Διαβάζεται σε 3'
Survivor 2024
Survivor 2024 glomex

Σάλο έχει προκαλέσει ένα πλάνο στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 2024, στο οποίο φαίνεται ο Ντάνιελ να κρατάει τσιγάρο μπροστά στην κάμερα.

Όταν ξεκινούσε το Survivor 2024, στις 7 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Λιανός και η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωναν πως τους τηλεθεατές και κυρίως τους νέους παίκτες περίμεναν μεγάλες ανατροπές, ανανεωμένοι στίβοι μάχης, νέοι κανόνες και φυσικά νέοι χαρακτήρες, σε ένα παιχνίδι που “φέτος παίζει αλλιώς”.

Πριν ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας θα ήθελα να ανακοινώσω κάτι το οποίο ίσως και να το έχετε καταλάβει. Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς. Νέοι κανόνες στους οποίους καλείστε όλοι να ανταπεξέλθετε. Και οι νέοι παίκτες αλλά και οι παίκτες που ήδη έχουν παίξει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει πια ψηφοφορία κοινού. Δεν υπάρχουν sms, δεν υπάρχουν τηλέφωνα για να σας κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι. Εδώ πλέον θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την καλή αγωνιστική σας κατάσταση αλλά και τη στρατηγική σας“, ήταν όσα δήλωνε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός στην πρεμιέρα του νέου κύκλου.

Ένα πλάνο όμως κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας σάλο και πολλά ερωτηματικά, σχετικά με το πόσο ριζικά έχουν αλλάξει οι κανόνες του παιχνιδιού.

Πρωταγωνιστής είναι ο παίκτης της μπλε ομάδας και ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος σε ένα από τα πλάνα που προβλήθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο, φαίνεται να κρατά τσιγάρο!

Στο εν λόγω απόσπασμα ο Ντάνιελ εμφανίζεται σκεπτικός να κάθεται μπροστά από την καλύβα της μπλε ομάδας και στο χέρι του να κρατά ένα μισοτελειωμένο στριφτό τσιγάρο, ενώ η κάμερα περνά από μπροστά του, με τον ίδιο να μην κάνει καν προσπάθεια να το κρύψει. Πιθανόν να υπέθετε και ο ίδιος πως η παραγωγή θα κόψει το συγκεκριμένο πλάνο στο μοντάζ.

Survivor
Survivor glomex

Η παραγωγή όχι μόνο δεν εξαφάνισε το πλάνο αλλά αυτό προβλήθηκε κανονικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ στο επεισόδιο της Τετάρτης (15/05).

Αξίζει να σημειωθεί πως στον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το παιχνίδι, μετά τους ισχυρισμούς του Νίκου Μπάρτζη -και τα πλάνα που τελικά τις “πρόδωσαν”- πως οι δύο παίκτριες συναντήθηκαν στο δάσος με έναν ντόπιο, ο οποίος τους έδωσε κινητό και τσιγάρα.

Και μπορεί το πλάνο να “ξέφυγε” από την παραγωγή, δεν συνέβη όμως το ίδιο και από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο την επίμαχη σκηνή στο X (Twitter).

Survivor 2024: Δείτε το επίμαχο πλάνο στο παρακάτω βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα