Survivor 2024: Ο Σταμάτης “έδωσε” στεγνά τον Λαμάι – “Είπε ότι θα τα κάνει όλα λίμπα”

Διαβάζεται σε 3'
Ο Σωτήρης Λαμάι στο Survivor 2024
Ο Σωτήρης Λαμάι στο Survivor 2024 ΣΚΑΙ

Έξαλλος με τον Λαμάι ο Σταμάτης, μετά από τα όσα είπε στο συμβούλιο του Survivor 2024 την προηγουμένη μέρα. Οι αποκαλύψεις για το ότι “θέλει να κάνει ριάλιτι”.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor 2024 το βράδυ της Τρίτης (30/01), έπειτα από το συμβούλιο της προηγούμενης μέρας, που αποκάλυψε τις εσωτερικές εντάσεις της Μπλε ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η ήττα των Μαχητών οδήγησε στην ανάδειξη του δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση με το όνομα του Σωτήρη Λαμάι να είναι αυτό που προέκυψε από την κάλπη και τον ίδιο να τα “βάζει” με όλη του την ομάδα.

Απόψε το τρίτο αγώνισμα ασυλίας είναι αυτό που θα “κλειδώσει” την τρίτη υποψηφιότητα, ενώ όλοι περιμένουν να ακούσουν το όνομα του ή της MVP της εβδομάδας καθώς και ποιον θα ορίσει 4ο υποψήφιο.

Survivor 2024: Έξαλλος ο Σταμάτης με τον Λαμάι – Όσα είπε

Λίγο πριν “ριχτούν” στη μάχη της τρίτης ασυλίας, ο Σταμάτης των Μπλε “απασφάλισε” κατά του Λαμάι, καθώς ενοχλήθηκε με όσα είχε πει ο συμπαίκτης του στο συμβούλιο την προηγούμενη μέρα.

“Δεν έχω μπει σε καμία κλίκα, δεν έχω γίνει οργανωτής σε καμία κλίκα – αν το εννοούσε για μένα. Δεν μου αρέσει να ακούω από κανέναν να αποκαλεί κάποιον άλλον γλίτσα – ειδικά εάν αναφέρεται σε εμένα – καθώς δεν ισχύουν” είπε αρχικά.

Όπως είπε:Από τη στιγμή που ήρθε έχει πει πάρα πολλά σε εμάς. Μέχρι την προηγούμενη μέρα ήταν μέσα στον χαβαλέ και μία μέρα μετά που χάνουμε την ασυλία και ξέρει ότι θα κινηθούμε στο αντρικό κομμάτι, και ότι θα ψηφιστεί, βγάζει στο Συμβούλιο μια επίθεση σε όλη την ομάδα. Ο Σωτήρης όταν ήρθε στην ομάδα είπε “έχω έρθει για να τα κάνω όλα λίμπα”. Μας είπε “είστε πολύ ήσυχοι από έξω, δεν φαίνεται η ίντριγκα, δεν κάνετε ριάλιτι”. Για μένα ριάλιτι είναι να είμαι ο εαυτός μου. Τώρα εάν ο Σωτήρης θεωρεί ότι ριάλιτι είναι να μαλώσουμε, εγώ δεν θα μαλώσω ούτε μαζί του ούτε με κανέναν”.

“Με στεναχωρεί όταν, μετά από όλα αυτά, λέει ότι δεν έχουμε ψυχή και ότι κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Απαγορεύεται να μιλήσω με έναν παίκτη από την άλλη ομάδα; Τι είναι; Εχθροί; Αυτό που έχω να λύσω είναι στον στίβο μάχης. Δεν έχω δώσει εγώ την ψυχή μου;” κατέληξε.

“Στο αγώνισμα θα δείτε ποιοι έχουν ψυχή και ποιοι είναι εδώ για να τρέξουν, να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν την θέση τους στο Survivor. Και ποιοι ήρθαν για να κάνουν ριάλιτι” είπε στη συνέχεια.

Ενώ όταν οι ομάδες έφτασαν στον στίβο μάχης, ο Σταμάτης ανέφερε για τον Λαμάι: “Από τη στιγμή που ακούστηκαν κάποια πράγματα στο συμβούλιο, θα περίμενα να έρθει να με πιάσει να μιλήσουμε, εάν ήθελε. Όταν λες για έναν συμπαίκτη σου ότι δεν παίζει με ψυχή, ενώ έχουμε ματώσει όλοι εδώ πέρα, εμένα με ενοχλεί. Αναφέρθηκε σε γλίτσες και τούμπες. Εγώ έχω δείξει ότι θέλω να χάσω;”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα