Survivor 2024: “Πάλεψε” με τα θηρία αλλά δεν τα κατάφερε και αποχώρησε συγκινημένος

Διαβάζεται σε 3'
Survivor
Survivor glomex

Ακόμα ένας Μαχητής αποχώρησε οριστικά από το Survivor 2024 και τον Άγιο Δομίνικο μετά από μία αναμέτρηση για γερά νεύρα.

Το Survivor 2024 επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (07/02) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και μετά από ένα δυναμικό αγώνισμα επάθλου φαγητού της εβδομάδας, οι τρεις Μαχητές συναντήθηκαν για μια μονομαχία μέχρι τελικής πτώσης.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Rob James Seymour, ο Γιάννης Περπατάρης και ο Φάνης Μπολέτσης, με τον τελευταίο να σχολιάζει λίγες ώρες πριν τη μονομαχία πως δεν υποτιμά κανέναν και ότι θα δώσει το 100%, καθώς όλα μπορούν να συμβούν.

“Θα πάω όπως πάω σε κάθε αγώνα, είτε παίζω με τον Σάββα ή με τον Ντάνιελ, έτσι θα πάω και με τον Rob. Θα στεναχωρηθώ που θα παίξω με τον Γιάννη, δεν το κρύβω, αλλά έχουμε πει ότι και οι δυο θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να μπορέσουμε και οι δύο να παραμείνουμε στο παιχνίδι, γιατί έχουμε πολύ μέλλον ακόμα”, είπε χαρακτηριστικά ο Φάνης.

Ο Φάνης ήταν τελικά και ο πρώτος που πέτυχε 5 νίκες και εξασφάλισε νωρίς νωρίς την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης, με τις τελικές αναμετρήσεις να γίνονται μεταξύ του Γιάννη και του Rob.

Μετά από ένα σερί 5 νικών που σημείωσε ο Γιάννης και χωρίς ο αντίπαλός του να καταφέρει ούτε μία νίκη, ο Σκωτσέζος του Survivor, Rob James Seymour, ήταν τελικά ο παίκτης που αποχώρησε στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Στα πρώτα του λόγια μετά το αποτέλεσμα, ο Rob, αποχαιρετώντας συμπαίκτες και αντιπάλους, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του σχολιάζοντας πως ήταν ένα ωραίο ταξίδι, με τους Μαχητές και τους Διάσημους να τον χειροκροτούν και να τον στηρίζουν λέγοντάς του ότι θα επιστρέψει στη σύζυγό και την πεθερά του.

Δυστυχώς σήμερα δεν κατάφερα να κάνω το ‘σκωτσέζικο ντους’… ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι για μένα, με πολύ όμορφες στιγμές και χαρές. Χαίρομαι που γνώρισα όλα τα παιδιά, πέρασα φανταστικά. Από την πρώτη εβδομάδα ήμουν υποψήφιος και δεν ήξερα αν θα κάτσω μία ή δυο εβδομάδες.. έχω κάτσει τελικά πέντε και έχω περάσει καλά. Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία και ξέρω ότι με περιμένουν πολλά στην Ελλάδα. Με χαρά ήρθα και με χαμόγελο θα φύγω“, είπε ο παίκτης στον Γιώργο Λιανό.

Όσον αφορά τη στρατηγική των συμπαικτών του που ήταν και αυτή που τον έθεσε εκτός παιχνιδιού, ο Rob σχολίασε πως ήταν κρίμα που μονομάχησε με τους συγκεκριμένους δύο συμπαίκτες του και πρόσθεσε: “νιώθω μια αδικία μέσα μου, αλλά δεν κρατάω ποτέ κακίες και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν εδώ”.

Υπενθυμίζεται πως μετά την απόφαση της ομάδας του να τον ψηφίσει, ο Γιάννης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, καθώς όπως ανέφερε, έγινε για να βγάλει εκτός παιχνιδιού τον Rob, κάτι που τελικά έγινε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα