Survivor 2024 – Σάββας Γκέντσογλου: Η σχέση με την Αγγελική Ηλιάδη και το μήνυμα στήριξης

Διαβάζεται σε 5'
Σάββας Γκέντσογλου - Αγγελική Ηλιάδη
Σάββας Γκέντσογλου - Αγγελική Ηλιάδη PAPADAKIS PRESS

Ποιος είναι ο Σάββας Γκέντσογλου που αποτελεί έναν από τους Διάσημους του Survivor 2024. Το βιογραφικό του και η σχέση με την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη.

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Survivor που έρχεται για 7η χρονιά στον ΣΚΑΪ, κάνοντας πρεμιέρα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 21:00.

Ο Γιώργος Λιανός κηρύσσει την έναρξη του Survivor που φέτος θα έχει πολλές αλλαγές, στο νησί όπου 24 παίκτες θα ζήσουν για τους επόμενους μήνες την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης.

Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν χθες στο αεροδρόμιο για να πετάξουν για Άγιο Δομίνικο όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρους κανόνες αλλά και ανανεωμένους στίβους μάχης.

Εκεί, η κάμερα του Alpha συνάντησε άτομα που θα μας συστηθούν για πρώτη φορά, αλλά και παλιούς γνώριμους του ριάλιτι επιβίωσης.

Ανάμεσά τους, βρέθηκαν οι εξής:

  • η Ασημίνα Χατζηανδρέου
  • η Κατερίνα Δαλάκα και ο Αλέξης Παππάς, που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενους κύκλους του Survivor,

Αλλά και νέοι παίκτες όπως:

  • η Μαρία Αντωνά
  • ο Σάββας Γκέντσογλου
  • ο Παύλος Παπαδόπουλος
  • ο Νίκος Γκάνος
  • ο Χρήστος Βολικάκης
  • η Όλγα Πηλιάκη

Υπενθυμίζεται πως υπό κανονικές συνθήκες θα βλέπαμε και τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος κατέληξε σε συμφωνία με την παραγωγή έπειτα από πολλά εμπόδια, ωστόσο, τα αποτελέσματα των εξετάσεών του δεν του επιτρέπουν, τελικά, να συμμετάσχει στο Survivor.

Survivor 2024: Ποιος είναι ο Σάββας Γκέντσογλου

Ένας εκ των Διασήμων του φετινού Survivor είναι και ο ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντσογλου.

Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι Έλληνας επαγγελματίας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος για τον Α.Ο. Καβάλας. Γεννήθηκε στην Καβάλα στις 19 Σεπτεμβρίου 1990 και είναι 33 ετών.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και το 2007 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία όμως δεν είχε επίσημες συμμετοχές και δόθηκε δανεικός στην Παναχαϊκή στη Γ΄ Εθνική, ενώ την περίοδο εκείνη είχε υπάρξει ενδιαφέρον από την ιταλική Μπρέσια. Τον Ιανουάριο του 2008 παραχωρήθηκε δανεικός στη Νέα Ιωνία που αγωνιζόταν στο περιφερειακό πρωτάθλημα για να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2008.

Τον Ιανουάριο του 2012 έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Σαμπντόρια. Στην ομάδα της Γένοβας ωστόσο πραγματοποίησε μόλις 5 συμμετοχές πρωταθλήματος καθώς στα δύο χρόνια παρουσίας του εκεί αγωνίστηκε κυρίως ως δανεικός σε Λιβόρνο και Σπέτσια.

Σάββας Γκέντσογλου
Σάββας Γκέντσογλου PAPADAKIS PRESS

Τον Αύγουστο του 2014 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον Εργοτέλη, από τον οποίο αποχώρησε το επόμενο καλοκαίρι με προορισμό την Μπάρι. Τη δεύτερή του χρονιά στον ιταλικό σύλλογο παραχωρήθηκε ως δανεικός στην κροατική Χάιντουκ Σπλιτ, πραγματοποιώντας 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση του δανεισμού του ο κροατικός σύλλογος να προχωρήσει στην απόκτηση των δικαιωμάτων του, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στις 12 Ιουνίου 2021 ανακοινώθηκε από τη Λαμία, έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο. Τον Ιούλιο του 2023, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Α.Ο. Καβάλας στη Γ’ Εθνική.

Survivor 2024: Η σχέση με την Αγγελική Ηλιάδη

Ο Σάββας Γκέντσογλου βρέθηκε, επίσης, στο προσκήνιο λόγω της σχέσης του με την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη. Ο δεσμός τους συζητήθηκε ιδιαιτέρως σε εκπομπές και social media, λόγω της διαφοράς ηλικίας τους με την τραγουδίστρια να είναι μεγαλύτερη από τον Σάββα 13 χρόνια.

Από το 2013 μέχρι το 2018 ήταν ζευγάρι και απέκτησαν έναν γιo, τον Βασίλη, που γεννήθηκε 2014.

Οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις.

Σάββας Γκέντσογλου - Αγγελική Ηλιάδη PAPADAKIS PRESS

“Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν” είχε δηλώσει σε εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη η Αγγλική Ηλιάδη.

“Ερχόμενος από την άδειά στη Σαουδική Αραβία, τον βρήκε η καραντίνα εδώ, οπότε είμαστε όλοι μαζί. Ούτως ή άλλως είμαστε οικογένεια. Δεν είμαστε ξανά μαζί. Αναγκαστικά τον βρήκε η καραντίνα εδώ, μείναμε μαζί και ήταν και πολύ καλύτερα γιατί είχαν παρέα τα παιδιά και ήταν πολύ πιο εύκολο”, είχε πει η τραγουδίστρια στο Happy Day την περίοδο του κορονοϊού, καθώς είχαν περάσει μαζί την καραντίνα.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του ονόματός του στη λίστα των Διασήμων που αποχώρησαν για Άγιο Δομίνικο, η τραγουδίστρια προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram, εκφράζοντας την στήριξή της προς τον Σάββα Γκέντσογλου.

“Πάντα δίπλα σου. Καλή επιτυχία!!!!” έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευση της κοινής φωτογραφίας τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα