Survivor 2024: Σχέδιο Διασήμων – Σταμάτη για την εξόντωση του Τζέιμς Καφετζή

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor Facebook@Survivor Greece

Γεμάτο εντάσεις επιστρέφει τη Δευτέρα το Survivor 2024, με παίκτη των Μαχητών να αποκαλύπτει το σχέδιο των Διασήμων για “εξόντωση” του Τζέιμς Καφετζή.

Διχασμένη βρίσκει την ομάδα των Μαχητών το σημερινό επεισόδιο του Survivor 2024, το οποίο επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το βράδυ της Δευτέρας (26/02).

Λίγο πριν οι δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης αναμετρηθούν στον στίβο μάχης για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι Κόκκινοι αναλαμβάνουν δράση προστατεύοντας τον Σταμάτη, καθώς όπως υποστηρίζουν έλαβε 8 ψήφους από τους συμπαίκτες του, ενώ είναι πολύ καλός αγωνιστικά.

“Βλέπω ότι έχουν αλλάξει οι παρέες και είναι σίγουρο ότι κάποια παιδιά δεν μιλάνε πλέον και μιλάει μόνο ένας. Ποιος είναι αυτός ο ένας; Ο Τζέιμς”, ακούγεται να λέει η Ασημίνα, η οποία γίνεται “ασπίδα” για τον αντίπαλό της στοχοποιώντας τον Τζέιμς Καφετζή.

Ο Σταμάτης με τη σειρά του αναφέρει πως παρά τον τραυματισμό του δίνει το 100% του για την ομάδα των Μαχητών, κάτι που όπως φαίνεται, οι συμπαίκτες του δεν αναγνωρίζουν.

Τότε, δεν αργεί να έρθει η “βόμβα” από τον Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος αποκαλύπτει μυστικές συνομιλίες του Σταμάτη με την Ασημίνα. “Πέτυχα τον Σταμάτη και την Ασημίνα να λέμε ‘εμείς τα λέμε συνέχεια, πες τα και εσύ, θα βγούμε και εμείς να τα λέμε. Σας πέτυχα να συνεννοείστε κάτι στην τέντα του γιατρού. Τέτοιον απατεώνα είχα καιρό να δω“, λέει χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μαχητών, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Τα αίματα ανάβουν και στο Συμβούλιο του νησιού, όπου ο Αλέξης Παππάς αναλαμβάνει δράση και βάζει κι αυτός στο στόχαστρο τον Σταμάτη.

“Οι Μπλε μάς έχουν πει εμμέσως πλην σαφώς ότι σε λίγο καιρό θέλουν να διώξουν τον Σταμάτη. Έχει αποδείξει εύλογα ο Σταμάτης ότι πρέπει να βρίσκεται εδώ;”, αναφέρει ο Αλέξης Παππάς.

Survivor 2024: Δείτε το trailer της Δευτέρας (26/02)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα