Survivor 2024: Το Twitter στηρίζει το “είδωλο” Rob- “Ανοίξτε τώρα τις γραμμές”

Διαβάζεται σε 2'
rob
Survivor 2024 glomex

Η παρουσία του Σκωτσέζου Ρομπ στο Survivor 2024 έχει ήδη αποσπάσει θετικά σχόλια με τους χρήστες του διαδικτύου να του “χτίζουν” φαν κλαμπ και να τον βλέπουν στον τελικό.

Ως τον “φετινό πρωταγωνιστή” κρίνουν οι τηλεθεατές του Survivor 2024 τον Rob James Seymour, ο οποίος παρά το γεγονός ότι το ριάλιτι επιβίωσης δεν έχει κλείσει ούτε μια εβδομάδα προβολής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει.

Ο Σκωτσέζος που βρέθηκε από τα Χάιλαντς στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και κάθε βράδυ εκείνο με τη σειρά του τον στηρίζει, αναγνωρίζοντας σε εκείνον γνωρίσματα που δεν έχουμε ξαναδεί σε κανέναν παίκτη σε άλλο ριάλιτι.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο Rob αναδείχθηκε στο χθεσινό Συμβούλιο του νησιού ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, έκανε τους φανατικούς του ριάλιτι να ζητούν από την παραγωγή να ανοίξει τις γραμμές για να τον στηρίξουν με την ψήφο τους, αφού όπως υπενθυμίζεται φέτος το τηλεοπτικό κοινό δεν θα συμμετέχει στις ψηφοφορίες και το αποτέλεσμα θα κρίνουν μόνο οι παίκτες.

Survivor 2024: Οι αντιδράσεις του Twitter για την παρουσία του Rob

 

Ποιος είναι ο Rob James Seymour

Ο Rob James Seymour είναι 28 ετών και εργάζεται ως μονέλο και Event Organiser.

Από τα κρύα Highlands της Σκωτίας μεταφέρεται στα ζεστά νερά της Καραϊβικής. Μετακόμισε στην Ελλάδα ως ερωτικός μετανάστης πριν πέντε χρόνια για τα μάτια της συζύγου του, με την οποία διατηρούν εταιρεία διοργάνωσης εταιρικών event. Παράλληλα, συνεχίζει την καριέρα του ως μοντέλο την οποία είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν σε Λονδίνο και Ντουμπάι. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία δέκα ετών όταν και άρχισε το τένις και το volley σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ως μοναχοπαίδι υποστηρίζει ότι η συμβίωση στην παραλία θα τον δυσκολέψει, αλλά η αγάπη του για τη φύση θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί γρήγορα στην ομαδική ζωή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα