Survivor 2024: Τον είπε “καραγκιόζη” και ξέσπασε – “Ρε άντρακλα, ποιος είσαι;”

Διαβάζεται σε 3'
Survivor
Survivor glomex

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στους Μαχητές του Survivor. Ο διάλογος με χαρακτηρισμούς και το ξέσπασμα του Σταμάτη. Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Για τον πιο σημαντικό αγώνα της εβδομάδας, την τρίτη ασυλία, συναντιούνται Διάσημοι και Μαχητές του Survivor 2024 στο επεισόδιο της Τρίτης (05/03), με τους παίκτες των δυο ομάδων να εκτροχιάζονται.

Μπλε και Κόκκινοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως όπως φαίνεται στο trailer του αποψινού επεισοδίου, αποφασίζουν να λύσουν τις διαφορές τους, εκτός του Συμβουλίου του νησιού, στον στίβο μάχης.

Σε ένα από τα ματσαρίσματα του σημερινού αγώνα, αντίπαλοι είναι ο Αλέξης Παππάς και ο Σταμάτης Ταλαδιανός, όπου οι δύο παίκτες στον τελικό στόχο φαίνεται να σπρώχνει ο ένας τον άλλον, με τον δεύτερο να εξοργίζεται και να επιτίθεται στον παίκτη των Διασήμων.

“Μπες μπροστά, ξανά μπες μπροστά!”, ακούγεται να φωνάζει ο Σταμάτης, ενώ η ένταση συνεχίζεται και στην καλύβα των Μπλε, όπου έχει έναν ιδιαίτερα έντονο διάλογο με τον Γιάννη Περπατάρη.

Μία διαφωνία ανάμεσα στους παίκτες για το πού θα φάει ο καθένας και γιατί δεν κάθονται ποτέ όλοι μαζί, οδηγεί την κατάσταση εκτός ελέγχου, με τον Γιάννη να αποκαλεί τον Σταμάτη “καραγκιόζη“.

Ο Σταμάτης σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λυγίζει από τις επιθέσεις που δέχεται από τον Γιάννη και μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι σε απόγνωση, λέει: “πόσες άλλες προσβολές να ακούσουμε ρε Γιάννη από το στόμα σου; Ρε άντρακλα εσύ, ποιος είσαι; Ποιος είσαι; Έχω έρθει να αγωνιστώ, μπαίνω μέσα, σπάω τα κεφάλια μου τα χέρια μου, και; Δεν ξέρω ρε φίλε τι είναι το Survivor, δεν ξέρω τι είναι το ριάλιτι. Ήρθα να παίξω!”.

Survivor 2024: Δείτε το trailer της Τρίτης (05/03)

Survivor 2024: Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Η ήττα των Διασήμων στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας έστειλε τους παίκτες στην άβολη θέση να επιλέξουν ποιον συμπαίκτη τους θα στείλουν στη διαδικασία της μονομαχίας.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ψήφισαν με το σύνολο των αρνητικών ψήφων να κερδίζει τελικά η Ευγενία Μπόρλα.

Ο Γιώργος Λιανός “ζήτησε εξηγήσεις” από την παίκτρια για το τι συμβαίνει, αφού κατά τη δεύτερη εβδομάδα παραμονής της στο παιχνίδι, δεν έχει φέρει ούτε μία νίκη στην ομάδα της.

“Δεν μου έχει πάει καλά το παιχνίδι αλλά δεν θα με πάρει από κάτω, βλέπω ότι είναι ένα παιχνίδι. Δεν ξέρω τι γίνεται, ξεκίνησα με ήττες και με πήρε η μπάλα όλο αυτό. Είμαι πολύ σύμφωνη με την απόφαση των παιδιών και εγώ εμένα θα ψήφιζα. Το γεγονός ότι είμαι καλή έξω, σε αυτό που κάνω, δεν είναι το ίδιο. Είναι η δεύτερη βδομάδα μου στο Survivor αλλά δεν είναι αυτό δικαιολογία”, είπε η Ευγενία.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα