Survivor 4: Χαμός στο Συμβούλιο – Προς αποχώρηση το μεγάλο φαβορί

Survivor 4: Χαμός στο Συμβούλιο – Προς αποχώρηση το μεγάλο φαβορί
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του νησιού του Survivor 4 glomex

Η ομάδα που κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και μια ψηφοφορία που ανατρέπει τις ισορροπίες.

Ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις είδαμε στο Survivor 4 της Τρίτης (16/3). Μετά από τη δεύτερη νίκη των Μπλε στον αγώνα ασυλίας, οι Κόκκινοι ήρθαν αντιμέτωποι με ακόμη μια ψηφοφορία.

Στο Συμβούλιο του νησιού, μετά τη χθεσινή υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου, οι Κόκκινοι έπρεπε να ψηφίσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους, με την Νικολέτα να είναι εκείνη που θα έπρεπε να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι τα έβαλαν με τον Αλέξη Παππά για τις ίντριγκες που προκαλεί, με τον παίκτη των Μπλε να μην αφήνει κουβέντα να πέσει κάτω, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να του επιτίθενται έντονα.

Την ίδια ώρα, η κόντρα του Κόρομι με τον Τριαντάφυλλο συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση. Οι δύο πρώην κολλητοί έχουν χωρίσει τους δρόμους τους και αλληλοκατηγορούνται καθημερινά, με τον Τριαντάφυλλο να ισχυρίζεται πως βρίσκεται άδικα στο στόχαστρο.

Μετά τον Τριαντάφυλλο στην κάλπη οι Κόκκινοι ψήφισαν την Μαριάνθη Κάσδαγλη, με την Νικολέτα Μαυρίδη να αναδεικνύει ως τρίτο υποψήφιο τον αρχηγό της ομάδας, τον Γιώργο Κοψιδά, ένα από τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος ζήτησε από τη Νικολέτα να τον ψηφίσει και λόγω κούρασης και επειδή όπως είπε ο ίδιος ήθελε να αναμετρηθεί με Τριαντάφυλλο και Μαριάνθη, ώστε μέσω της φήφου του κόσμου να βγάλει εναν από τους δύο απο το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα