Survivor 4: Η “κλεψιά” Τριαντάφυλλου που έβαλε φωτιά στο Twitter

Survivor 4: Η “κλεψιά” Τριαντάφυλλου που έβαλε φωτιά στο Twitter

Μία επίμαχη φάση στο επεισόδιο της Τρίτης με τον Τριαντάφυλλο ξεσήκωσε τους φίλους του ριάλιτι και χρήστες των social media σχετικά με το αν ο γνωστός τραγουδιστής έκλεψε ή όχι στο αγώνισμα.

Ένα βίντεο που πέρασε στα… ψιλά από το Survivor της Τρίτης έχει κυκλοφορήσει στα social media τις τελευταίες ώρες, προκαλώντας διχογνωμία σχετικά με το αν ο Τριαντάφυλλος έκλεψε ή όχι στο αγώνισμα.

Ήταν στην πρώτη μονομαχία, η οποία βρήκε τον γνωστό τραγουδιστή αντιμέτωπο με τον Κώστα Παπαδόπουλο. Σε ένα σημείο, λοιπόν, ο παίκτης των κόκκινων τρέχει να μαζέψει τα αντικείμενα που οι παίκτες πετούν για να ρίξουν τους κύβους, οι οποίοι όμως, από τέσσερις έγιναν… ένας, αφού οι υπόλοιποι τρεις έπεσαν στο έδαφος.

Βλέποντας το βίντεο, τα κυβάκια φαίνεται ότι πέφτουν μετά από απώθηση του Τριαντάφυλλου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι το έκανε επίτηδες, αν και, αμέσως μετά, δεν σπεύδει να τα επαναφέρει στη θέση τους αλλά γυρίζει σε θέση βολής. Ο Κώστας Παπαδόπουλος κέρδισε το αγώνισμα, παρ’ όλα αυτά, στο Twitter η κουβέντα “άναψε”, σχετικά με το αν ο τραγουδιστής έριξε σκόπιμα ή όχι τους κύβους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα