Survivor 4: Ξανά μαζί Σάκης και Μαριαλένα – Δεν μπορεί να το πιστέψει ο Λιβάνης

Survivor 4: Ξανά μαζί Σάκης και Μαριαλένα – Δεν μπορεί να το πιστέψει ο Λιβάνης
Μαριαλένα Ρουμελιώτη & Σάκης Κατσούλης - Γιώργος Λιβάνης youtube printscreen - instagram @giorgos_livanis

Φαίνεται πως ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor 4 για να διεκδικήσει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και μάλλον τα κατάφερε. Η αντίδραση του Γιώργου Λιβάνη.

Πολλές ήταν οι φήμες για ενδεχόμενη επανασύνδεση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, οι οποίοι διατηρούσαν σχέση πριν ανταμώσουν ξανά στο Survivor 4.

Πολλοί ήταν εκείνοι, μάλιστα, που θεωρούσαν ότι ο νεαρός επιχειρηματίας μπήκε στο παιχνίδι για να διεκδικήσει τη γοητευτική γυμνάστρια, παρόλο που εκείνη έχει δημιουργήσει μια νέα σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Μετά τον “χωρισμό” τους στο Survivor με τη μίξη των ομάδων, οι δύο παίκτες βίωσαν πολύ δραματικά το γεγονός ότι δεν βρίσκονται στην ίδια ομάδα, ενώ πρόσφατα είχαν μια τρυφερή στιγμή, όταν ο Σάκης της έδωσε ένα κολιέ, για το οποίο δημιουργήθηκε έντονη συζήτηση, ενώ η μητέρα της Μαριαλένας έκανε λόγο για θέατρο.

Survivor 4: Ξανά μαζί Σάκης και Μαριαλένα;

Η Δήμητρα Τσιριμιάγκου, φίλη τόσο του Σάκη Κατσούλη, όσο και του Γιώργου Λιβάνη, βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Παρασκευής (23/4) στην εκπομπή Love It, όπου μίλησε για το Survivor, αποκαλύπτοντάς πως για την ίδια οι δύο παίκτες είναι και πάλι μαζί, αν και ο Γιώργος Λιβάνης δεν θέλει να το πιστέψει.

“Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν μια σχέση σοβαρή για σχεδόν 2 χρόνια. Ξέρω ότι πριν από ένα χρόνο έψαχναν να βρουν σπίτι μαζί να συγκατοικήσουν. Το βρήκαν και συζούσαν. Χώρισαν το καλοκαίρι. Ο Γιώργος Λιβάνης αποφεύγει να μιλήσει. Βέβαια κάνει και χιούμορ γιατί πολλά ακούγονται. Νομίζω ότι δεν πιστεύει ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι πάλι μαζί. Εμείς βέβαια, αυτό που βλέπουμε είναι φανερό ότι τα παιδιά μάλλον πρέπει να τα έχουν ξαναβρεί. Εγώ πιστεύω ότι τα έχουν ξαναβρεί στο Survivor και αυτή τη φορά θα έχει αίσιο τέλος. Την έχει ερωτευτεί φουλ”, ανέφερε.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα