Survivor: Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που πάνε Ημιτελικό – Η πιο άτυχη αποχώρηση

Διαβάζεται σε 2'
Survivor 2024
Survivor 2024 ΣΚΑΙ

Πώς διαμορφώθηκε η τελική τετράδα του Survivor 2024 και ποιος/α έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό. Πότε είναι ο Ημιτελικός και ο Τελικός.

Την τελευταία μονομαχία του Survivor 2024 παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης (20/06), με την τελική τετράδα για φέτος, να είναι πλέον γεγονός.

Συγκεκριμένα, η Δώρα Νικολή, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Ντάνιελ Νούρκα μπήκαν στο στίβο μάχης διεκδικώντας τις δύο θέσεις της πρόκρισης.

Προβάδισμα στις συνεχόμενες μονομαχίες, κατάφερε να πάρει ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος εξασφάλισε πρώτος μία θέση στον Ημιτελικό στην Αθήνα.

Στη συνέχει, ο Ντάνιελ Νούρκα και η Δώρα Νικολή συνέχισαν τη σκληρή αναμέτρηση μεταξύ τους, με τον νεαρό ηθοποιό να κατορθώνει να πάρει τη νίκη.

Αντιθέτως, η Δώρα Νικολή, ήταν η τελευταία – και η πιο άτυχη – αποχώρηση του φετινού Survivor.

Η τελευταία αποχώρηση του Survivor 2024

Η 46χρονη μητέρα ήταν ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο “εισιτήριο” για τον Ημιτελικό.

Πριν αποχωρήσει, η Δώρα εξέφρασε την επιθυμία της να δει νικήτρια την Κατερίνα Δαλάκα, χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, την φιλία τους ως “έπαθλο” από το παιχνίδι.

Η τελική τετράδα του Survivor 2024

  • Κατερίνα Δαλάκα
  • Γιώργος Γκιουλέκας
  • Φάνης Μπολέτσης
  • Ντανιελ Νούρκα

Πότε θα γίνει ο Ημιτελικός και ο Τελικός

Ο Ημιτελικός και ο Τελικός του Survivor θα διεξαχθούν στις 25 και 26 Ιουνίου αντίστοιχα, στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, ενώ θα μεταδίδονται live στο τηλεοπτικό κοινό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα