Survivor: Αυτός ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο πάρτι της ένωσης – Πέταξε για Άγιο Δομίνικο

Survivor: Αυτός ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο πάρτι της ένωσης – Πέταξε για Άγιο Δομίνικο
Survivor All Star skai tv

Ο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στο πολυαναμενόμενο πάρτι ένωσης του Survivor All Star.

Λίγες ημέρες απομένουν για το πάρτι της ένωσης στο Survivor all Star, μετά το οποίο οι δύο ομάδες θα πρέπει να συμβιώσουν στην ίδια παραλία.

Το πάρτι θα είναι γεμάτο χορό, τραγούδι και κέφι, με έναν δημοφιλή τραγουδιστή να έχει ήδη αναχωρήσει από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο, με στόχο να μας ψυχαγωγήσει στο πάρτι.

Ο λόγος για τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Breakfast at Star”, λίγο πριν φύγει για την Καραϊβική.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε αν παρακολουθεί το Survivor και αν γνωρίζει κάποιον από τους παίκτες προσωπικά.

«Ταξιδεύω για Άγιο Δομίνικο… Τα χρόνια της καραντίνας παρακολουθούσα Survivor πολύ. Φέτος πάρα πολύ λίγο, αλλά μαθαίνω ότι είναι πολύ ωραία. Γνωρίζω τους παίκτες, αφού τους είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια. Έχω αγαπημένους παίκτες, αλλά δεν μπορώ να πω για να μην επηρεάσω τον κόσμο. Με τον Ηλία (σ.σ Μπόγδανο) ήμασταν μαζί στο X-Factor. Είναι καταπληκτικό παιδί. Θα τραγουδήσω μια ημέρα στο πάρτι της ένωσης και μια ημέρα θα μας ξεναγήσουν εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος.

Παρακάτω, όσα δήλωσε ο Στέλιος Ρόκκος:

Survivor: Όσα ξέρουμε για το πάρτι της Ένωσης

Το πάρτι της Ένωσης, που θα δούμε την Κυριακή (23/4), σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τους παίκτες του Survivor All Star, καθώς το παιχνίδι σκληραίνει και ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό.

Οι παίκτες θα πλυθούν, θα φορέσουν τα καλά τους, θα φάνε και θα περάσουν ανέμελες στιγμές, ενώ θα τραγουδήσουν τα κομμάτια που έχουν ήδη επιλέξει ως τα αγαπημένα τους.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό μου”, η παραγωγή εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν δύο καλύβες σε μια παραλία, αλλά μία. Η οριστική απόφαση θα παρθεί την Παρασκευή (21/4).

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Πέμπτης (20/4)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα