Survivor: Άγρια κόντρα με στόχο τον Μαρτίκα – “Κάνεις body shaming”

Survivor: Άγρια κόντρα με στόχο τον Μαρτίκα – “Κάνεις body shaming”
Σπύρος Μαρτίκας Glomex

Επίθεση από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη δέχτηκε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor All Star. Το σχόλιο του Τάκη Καραγκούνια και η απάντηση του φαρμακοποιού.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης (30/03) στον ΣΚΑΙ και οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά.

Η κόντρα ανάμεσα στο Νίκο Μπάρτζη και την Κόκκινη ομάδα συνεχίστηκε, ενώ θέματα με τους Κόκκινους είχε να λύσει και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος επιτέθηκε στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο χθεσινό συμβούλιο, από το οποίο η ίδια απουσίαζε.

Στο τέλος της βραδιάς αναμένεται να μάθουμε και τον παίκτη που αποχωρεί. Υποψήφιοι είναι οι Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου και Ελένη Χαμπέρη.

Survivor: Επίθεση σε Μαρτίκα από Μαριαλένα και Σάκη

Λίγο πριν το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από την Μαριαλένα να τοποθετηθεί, εφόσον δεν είχε την ευκαιρία να το κάνει στο συμβούλιο. Η ίδια, έχοντας τη στήριξη του Σάκη Κατσούλη, είπε:

“Πληροφορήθηκα από την ομάδα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο και για αυτό τον λόγο δεν θέλω να πάρει περισσότερη έκταση το όλο θέμα. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη στον Νίκο, εάν θεώρησε την στάση μου επιθετική αν και, από όσο με ξέρει και από όσα έχουμε περάσει μαζί, δεν θα έπρεπε να το πάρει έτσι. Επίσης, θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από την κόκκινη ομάδα εάν δημιούργησα κάποιο πρόβλημα και κάποιοι συμπαίκτες μου θεώρησαν ότι τους εξέθεσα. Η πρόθεση μου ήταν καλοπροαίρετη και θέλω να πω και κάτι τελευταίο. Θέλω να πω στον Σπύρο, επειδή δεν ήμουν μπροστά και μου είπαν τα παιδιά ότι ειπώθηκε η φράση πως “όσο μπόι μού λείπει, τόση γλώσσα”, εν τη απουσία μου που δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, σε καμία περίπτωση δεν το περίμενα αυτό από τον Σπύρο”.

“Είναι αυτός ο οποίος βγαίνει συνέχεια μπροστά και υπερασπίζεται, υποτίθεται, τις γυναίκες και σε καμία περίπτωση δεν μου άρεσε. Για μένα δεν θα έπρεπε να λέγονται τέτοια πράγματα και τέτοιες φράσεις ειδικά όταν ο άλλος δεν είναι εκεί μπροστά για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Είναι φράση η οποία θίγει body shaming και καλό θα ήταν να μην ακούγεται και να μην λέγεται. Εν έτει 2023 δεν γίνεται πάλι να λέγεται ότι η γυναίκα δεν μπορεί να μιλήσει μην και θίξει τον σύντροφο της. Αυτό που είπε χθες ο Σπύρος στο συμβούλιο και πάλι μου μεταφέρθηκε από τα παιδιά. Είναι πάλι άτοπο”, είπε απευθυνόμενη στον Σπύρο Μαρτίκα.

Μαρτίκας σε Τάκη: “Έχεις κάνει 20 γυναίκες να κλαίνε”

Στο μεταξύ, εν μέσω του τσακωμού, ο Τάκης Καραγκούνιας πετάχτηκε στην κουβέντα και τελικά έλαβε απάντηση από τον Σπύρο Μαρτίκα.

“Έχεις κάνει 20 γυναίκες να κλαίνε εδώ πέρα από τη μέρα που ήρθες. Η Μαριαλένα σε πείραξε;”, του είπε ο φαρμακοποιός.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα