Survivor: Άγριο ξέσπασμα με “γαλλικά” Μπάρτζη – Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Άγριο ξέσπασμα με “γαλλικά” Μπάρτζη – Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Νίκος Μπάρτζης είχε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Survivor All Star. Ποια ομάδα κέρδισε και ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Κόντρες και εντάσεις στο συμβούλιο.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (27/02), με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους, κατόπιν της άφιξης νέων παικτών.

Οι νέες Survivors φαίνεται ότι έχουν αναπτύξει μία στρατηγική διαφορετική σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα η οποία ήδη είναι χωρισμένη σε δυο υποομάδες.

Οι Κόκκινοι και οι Μπλε “ρίχτηκαν” στη μάχη διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, σε έναν στίβο που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, με τον αγώνα να εξελίσσεται σε ντέρμπι γεμάτο ένταση και με τους δύο πάγκους να παίρνουν φωτιά.

Survivor: Το ξέσπασμα του Νίκου Μπάρτζη

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Νίκου Μπάρτζη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ανέβηκαν οι τόνοι, καθώς ο αγώνας έπρεπε να επαναληφθεί μετά από ένα λάθος του παίκτη των Μπλε.

Ο παίκτης των Κόκκινων εκνευρίστηκε πολύ και ξεκίνησε να φωνάζει και να βρίζει, ενώ ο Νικόλας Αγόρου νευρίασε μαζί του και τον πλησίασε, με τους δυο παίκτες να είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Μπάρτζης πήγε να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, όμως οι τόνοι ανέβηκαν και πάλι, αυτή τη φορά με τον Γιωρίκα Πιλίδη.

Τον αγώνα κέρδισαν οι Κόκκινοι με τους Μπλε να καλούνται να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

Survivor: Κόντρες στο συμβούλιο

Στο συμβούλιο, όπως ήταν λογικό, τα “γαλλικά” του Νίκου Μπάρτζη βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης, με τους τόνους να ανεβαίνουν ξανά. Η Στέλλα Ανδρεάδου τον κατηγόρησε για ειρωνεία, με τον παίκτη να αντεπιτίθεται.

Στη συζήτηση βρέθηκε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να υποστηρίζει ότι είναι πολύ περισσότερο ειρωνικός.

Επίσης, με αφορμή ένα σχόλιο που φέρεται να έγινε σχετικά με το ύψος του Γιωρίκα Πιλίδη, ξεκίνησε νέα κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Survivor: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη και υπέδειξαν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα. Η πρώτη ήταν η Χριστίνα Κεφαλά από τους Κόκκινους.

Δεύτερος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ενώ η Τζο Μαριδάκη πήρε αρκετές ψήφους και άφησε αιχμές σχολιάζοντας την παρ’ ολίγον υποψηφιότητά της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα