Survivor All Star: Αυτό είναι το πρώτο έπαθλο – Η “παγίδα” που κρύβεται σε αυτό

Survivor All Star: Αυτό είναι το πρώτο έπαθλο – Η “παγίδα” που κρύβεται σε αυτό
Γιώργος Λιανός - Survivor instagram @survivorgreece

Πρεμιέρα με αγώνισμα επάθλου για το Survivor All Star την ερχόμενη Κυριακή. Ποιο είναι το έπαθλο που θα κερδίσει η νικήτρια ομάδα.

Λίγα 24ωρα έμειναν για την έναρξη του Survivor All Star, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΙ.

Πρεμιέρα με αγώνισμα επάθλου θα έχουμε στο πρώτο ματς της Κυριακής. Μετά το πάρτι υποδοχής οι παίκτες θα αλλάξουν ρούχα, θα βάλουν τα αθλητικά τους και θα αναχωρήσουν για το πρώτο αγώνισμα της χρονιάς.

Όπως γίνεται κάθε φορά στο Survivor ο πρώτος αγώνας είναι αγώνας επάθλου και αφορά τη διαβίωση των παικτών, είτε κάποια έτοιμη καλύβα, είτε κάποια υλικά για την επιβίωσή τους.

Survivor All Star: Αυτό είναι το πρώτο έπαθλο

Φέτος η παραγωγή επέλεξε το πρώτο έπαθλο να είναι η φωτιά κάτι το οποίο θα κάνει τις δύο ομάδες να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό Μας” η μεγάλη ανατροπή έρχεται στο γεγονός ότι η νικήτρια ομάδα θα έχει μία και μόνο ευκαιρία να ανάψει φωτιά…

Μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι η σύνθεση των δύο ομάδων και βεβαίως ποιοι θα αναδειχτούν νικητές στο αγώνισμα της πρεμιέρας.

Survivor All Star: Το trailer του πάρτι υποδοχής

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα