Survivor All Star: Αυτό είναι το τεχνικό λάθος με τον στόχο – Θα ξαναρίξουν οι παίκτες

Survivor All Star: Αυτό είναι το τεχνικό λάθος με τον στόχο – Θα ξαναρίξουν οι παίκτες
instagram/survivor

Ένα τεχνικό λάθος με τον στόχο θα φέρει ξανά στις εγκαταστάσεις του Γαλατσίου τους παίκτες του Survivor που δοκιμάστηκαν τη Δευτέρα. Τα παράπονα για τα μπαλάκια που σταμάτησαν τη διαδικασία.

Συνεχίζονται τα εργομετρικά τεστ για το Survivor στα ολυμπιακά ακίνητα Γαλατσίου, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του νέου επετειακού κύκλου του reality επιβίωσης που έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι προετοιμασίες για το Survivor All Star συνεχίζονται πυρετωδώς, με κάποιες αστοχίες όμως να καθυστερούν τη διαδικασία.

Οι Survivors που αγωνίστηκαν τη Δευτέρα (28/11) για τα
εργομετρικά τεστ αναμένεται να επιστρέψουν ξανά και να αγωνιστούν σαν να μην το έκαναν ποτέ τη Δευτέρα, οι χρόνοι που σημείωσαν δηλαδή δεν πρόκειται να κρατηθούν.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το “Πρωινό μας” Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας έκαναν κάποια παράπονα για τα μπαλάκια τα οποία κρατούσαν για να χτυπήσουν τους στόχους.

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor παραπονέθηκαν ότι τα μπαλάκια ήταν μεγαλύτερα και δεν μπορούσαν να τα πιάσουν καλά. Έτσι λοιπόν όλη η ομάδα, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Στάθης Σχίζας, ο Μάριος Πρίαμος και ο Κώστας Παπαδόπουλος θα επιστρέψουν ξανά στις εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα