Survivor All Star: Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor All Star Glomex

Μεγάλη "μάχη" για την ασυλία στο Survivor All Star. Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα και η 5άδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (26/04) το Survivor All Star, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και η ένταση κορυφώνεται.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Η ομάδα που βγήκε νικήτρια στο τρίτο αγώνισμα της εβδομάδας ήταν η Μπλε, στέλνοντας τους Κόκκινους στην άβολη θέση της ψηφοφορίας.

Survivor: Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά τη νίκη των Μπλε, οι Κόκκινοι καλέστηκαν στο Συμβούλιο του νησιού να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τους δύο παίκτες που θα ήθελαν να αποχωρήσουν από το Survivor All Star.

Από την κάλπη προέκυψαν τα ονόματα της Μελίνας Μεταξά και του Τάκη Καραγκούνιας, οι οποίοι συμπλήρωσαν την 5άδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται πως μετά την χθεσινή ψηφοφορία, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχτηκαν οι Γιώργος Κορομι και Εύη Σαλταφερίδου, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας αναδείχτηκε πρώτος υποψήφιος, μετά την πρώτη ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα