Survivor All Star: Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor All Star Facebook / @Survivor Greece

Μεγάλη "μάχη" για την ασυλία στο Survivor All Star. Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα και οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα (18/04), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, ενώ οι εντάσεις στους Μπλε συνεχίστηκαν.

Οι εντάσεις που είδαμε χθες, στο επίκεντρο των οποίων βρέθηκε ο Νίκος Μπάρτζης, συνεχίστηκαν και σήμερα, με τον παίκτη να έρχεται σε σύγκρουση με τον Ηλία Μπόγδανο.

Ο Ηλίας Μπόγδανος φάνηκε να αναστατώνεται πολύ με αυτήν την εξέλιξη, ενώ πριν τον αγώνα ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε.

Survivor All Star: Ποια ομάδα κέρδισε απόψε την ασυλία

Κόκκινοι και Μπλε ρίχτηκαν ξανά στη μάχη για την ασυλία, η οποία ήταν, τελικά, η τελευταία για αυτή την εβδομάδα.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για ακόμη μια φορά για τους Μπλε οι οποίοι ηττήθηκαν από τους αντιπάλους τους και βρέθηκαν στο συμβούλιο για να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μπλε αναγκάστηκαν ξανά να υποδείξουν έναν ακόμη συμπαίκτη τους στην κάλπη, στο τελευταίο συμβούλιο υποψηφιοτήτων πριν από την Ένωση.

Υπενθυμίζεται πως ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ χθες προστέθηκε στη λίστα και ο Νίκος Μπάρτζης.

Τελικά από την νέα ψηφοφορία, ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος φάνηκε δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα