Survivor All Star: Αναστάτωση στο συμβούλιο – Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star: Αναστάτωση στο συμβούλιο – Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor All Star Glomex

Μεγάλη "μάχη" για την τρίτη ασυλία στο Survivor All Star. Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Επέστρεψε στους δέκτες μας το βράδυ της Τρίτης (28/03) το Survivor All Star, γεμάτο ανατροπές και νέες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.

Μετά την σύσταση των νέων ομάδων αλλά και την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, οι παίκτες ρίχτηκαν για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Την επόμενη μέρα της αποβολής των δύο παικτών βρήκε απογοητευμένους τους παίκτες της Μπλε ομάδας, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να απευθύνεται στον πρώην πια παίκτη του Survivor με ειρωνικό ύφος.

Survivor All Star: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας, για την οποία οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης.

Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στον στίβο μάχης, με τους Κόκκινους να κερδίζουν το αγώνισμα και τους Μπλε να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη.

Από τις ψήφους των Κόκκινων, υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Ελένη Χαμπέρη, η οποία δήλωσε πως ήταν από τις πιο δύσκολες ψηφοφορίες.

Έτσι, οι υποψήφιοι είναι συνολικά τέσσερις, ο Νικόλας Αγόρου, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ελένη Χαμπέρη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα