Survivor All Star: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Glomex

Συνεχίζονται οι ανατροπές στο Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας, με τους Μαχητές και Διάσημους να συμμετέχουν σε ένα ακόμα συναρπαστικό αγώνισμα. Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η είσοδος των έξι παικτών στο Survivor All Star και συγκεκριμένα της Ελευθερίας Ελευθερίου στην ομάδα των Διασήμων, η οποία ήρθε σε μετωπική σύγκρουση με τον Μάριο Πρίαμο και έλυσαν τις προσωπικές τους διαφορές on camera, έφερε εντάσεις στους παίκτες του reality επιβίωσης που δεν φαίνεται ότι θα ξεπεραστούν άμεσα.

Με τους Κόκκινους να χάνουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο χθεσινό αγώνισμα και να έρχονται στην άβολη θέση να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους, η επόμενη ημέρα βρίσκει τους Διάσημους σε ένταση και την κόντρα ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και τον Σπύρο Μαρτίκα να μαίνεται.

Survivor All Star:Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σκληρή ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα στους Μπλε και τους Κόκκινους, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Αυτή την φορά οι Κόκκινοι επέστρεψαν στις νίκες και επικράτησαν απέναντι στους Μπλε, αναγκάζοντάς τους να πάνε στην κάλπη και να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μετά την ψηφοφορία των Διασήμων, οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Μελίνα Μεταξά και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα