Survivor All Star: Έκαναν την ανατροπή και κέρδισαν τη δεύτερη ασυλία – Οι νέοι υποψήφιοι

Survivor All Star: Έκαναν την ανατροπή και κέρδισαν τη δεύτερη ασυλία – Οι νέοι υποψήφιοι
Facebook/@Survivor Greece

Ανατροπή στο σκηνικό της εβδομάδας έφερε η σημερινή νίκη για τη δεύτερη ασυλία. Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor All Star παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (02/05), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η χθεσινή ήττα των Κόκκινων στον πρώτο αγώνα ασυλίας και η υποψηφιότητα του Στέλιου Χανταμπάκη προκάλεσε συζητήσεις στους Μαχητές, με τους παίκτες να εμφανίζονται ξαφνιασμένοι και αντίθετοι με τον υποψήφιο που ανέδειξε η κάλπη.

Στέλλα και Σταυρούλα σχολίασαν πως δεν περίμεναν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα της κάλπης, με την πρώτη να αναφέρει πως στο παιχνίδι επικρατεί και με το παραπάνω πια η στρατηγική και πως είναι τόσο σκληρό που κάποιοι, όπως είπε χαρακτηριστικά, “θα πουλήσουν ακόμη και την μάνα τους για να παραμείνουν στο reality”.

Survivor All Star: Η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την νίκη.

Τη νίκη ωστόσο, κατάφερε η Κόκκινη ομάδα και μάλιστα, δια χειρός… Στέλιου Χανταμπάκη.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, θέλοντας να “βάλει λάδι στη φωτιά” και να προκαλέσει αναταραχές στους αντιπάλους του, έσπευσε να συνεχάρη τον Χανταμπάκη για τη νίκη του, παρά το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του τον έριξαν στον “τάκο”.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν θέλησε να πυροδοτήσει το κλίμα και, σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού, απάντησε πως η νίκη του ήταν απόδειξη ότι θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό, παρά την υποψηφιότητά του.

Survivor All Star: Τεταμένο το κλίμα στο συμβούλιο – Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η ήττα των Μπλε προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια στην ομάδα, καθώς κλήθηκαν να αναδείξουν τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Μετά την ψηφοφορία, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχτηκαν οι Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα