Survivor All Star: Εντάσεις και νέες κατηγορίες στο συμβούλιο – Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star: Εντάσεις και νέες κατηγορίες στο συμβούλιο – Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Glomex

Μεγάλη "μάχη" για την τρίτη ασυλία στο Survivor All Star. Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης (04/04) μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Το κλίμα στη Μπλε ομάδα παραμένει τεταμένο και κανείς δεν ξέρει πως θα καταλήξει η κατάσταση. Τα «μαγειρέματα», οι στρατηγικές και οι ψήφοι πρωταγωνιστούν στις μεταξύ τους συζητήσεις, αλλά και στους καυγάδες.

Στο αποψινό τρίτο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές παρακουλούθησαν μια ακόμη δυνατή “μάχη” ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για ακόμη μια φορά για τους Μπλε οι οποίοι ηττήθηκαν από τους αντιπάλους τους και βρέθηκαν στο Συμβούλιο για να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor All Star: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μπλε, που έχουν χάσει όλες τις ασυλίες αυτής της εβδομάδας, βρέθηκαν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν ξανά κάποιον από την ομάδα τους.

Υπενθυμίζεται πως έχουν ήδη τρεις υποψήφιους που είναι οι: Ελευθερία Ελευθερίου, Νίκος Μπάρτζης, Σπύρος Μαρτίκας. Λίγο πριν την ψηφοφορία των Μπλε, επικράτησε μια νέα ένταση στην ομάδα, ανάμεσα στην Στέλλα Ανδρεάδου, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Νικόλα Αγόρου την Ελευθερία Ελευθερίου και την Ρία Κολοβού.

Τελικά από την νέα ψηφοφορία προς έκπληξη πολλών παικτών, η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Ρία Κολοβού, η οποία φάνηκε δυσαρεστημένη με το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα