Survivor All Star: Επέστρεψαν Ασημίνα και Δαλάκα – “Σε δύο 24ωρα θα μάθετε την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία”

Survivor All Star: Επέστρεψαν Ασημίνα και Δαλάκα – “Σε δύο 24ωρα θα μάθετε την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία”
Ασημίνα Χατζηανδρέου - Κατερίνα Δαλάκα glomex - open tv

Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψαν στην Ελλάδα, μετά την αποβολή τους από το Survivor All Star. «Θα τα μάθετε όλα. Βιώνουμε μια πολύ άσχημη ψυχολογική φάση».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψαν το βράδυ της Παρασκευής από τον Άγιο Δομίνικο και οι ρεπόρτερ ήταν στο αεροδρόμιο, όπου τις περίμεναν.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γυναίκες αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, με την κατηγορία ότι έκαναν χρήση κινητού, καταπατώντας έναν από τους πιο σημαντικούς κανόνες του παιχνιδιού.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου φάνηκε ιδιαιτέρως οργισμένη, κάνοντας λόγο για “δικαίωση”, τονίζοντας ότι σύντομα θα βγει στο φως η “αλήθεια”.

«Παιδιά, θα τα μάθετε όλα. Πολλά υπάρχουν και πολλά θα ακούσετε και σίγουρα όλα είναι αλήθειες. Έχω αποχωρήσει και ασχολούμαστε με τρίχες. Με την Κατερίνα βιώνουμε μια πολύ άσχημη ψυχολογική φάση αυτή τη στιγμή. Θα δείτε στα επόμενα 2-3 24ωρα την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες και τα πάντα. Δεν έκανα καμία χρήση κινητού. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και θα το δείτε στα επόμενα stories μου. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από την άλλη, η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε την οδό της σιωπής, αποφεύγοντας να σχολιάσει το οτιδήποτε.

Survivor All Star: Η αντίδραση της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα