Survivor All Star: Φιλήθηκαν Βαλαβάνη και Βασάλος – Έρχεται επανασύνδεση;

Survivor All Star: Φιλήθηκαν Βαλαβάνη και Βασάλος – Έρχεται επανασύνδεση;
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος papadakispress

Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήρθαν αρκετά κοντά, λίγο πριν το Συμβούλιο του Νησιού, έχοντας μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Αν και οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα δύσκολες στο “Survivor All Star”, δύο παίκτες ήρθαν πολύ κοντά και μάλιστα αντάλλαξαν και φιλιά.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το πρώην ζευγάρι, για το οποίο -όπως όλα δείχνουν- υπάρχει ακόμα ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Γεια σου”, οι δύο παίκτες ήρθαν αρκετά κοντά, λίγο πριν το Συμβούλιο του Νησιού, έχοντας μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Συγκεκριμένα, οι δύο αντίπαλοι στο ριάλιτι, βρήκαν την ευκαιρία λίγο πριν οι παίκτες βρεθούν στον χώρο του Συμβουλίου, να μιλήσουν ιδιαιτέρως, με το πρώην ζευγάρι να μην μπορεί να αντισταθεί και να φιληθεί.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ:

Survivor Trailer: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής (15/1)

Επιστρέφει στους δέκτες μας το βράδυ της Κυριακής το “Survivor”, με τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων κύκλων να είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, στο νέο επεισόδιο τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν. Οι Διάσημοι βρίσκονται «σε κατάσταση SOS» λόγω του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο των Μαχητών, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, καθώς -όπως τόνισαν- δεν στάθηκε στο πλευρό της, αποχωρώντας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας δικαιολόγησε την παραμονή του στο παιχνίδι, κάνοντας λόγο για στρατηγική των Μαχητών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, προβλέπεται μάχη μεταξύ Διάσημων και Μαχητών που πέρα από την ασυλία, θα έχει και ένα γλυκό ως έπαθλο.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεσπά, κατηγορώντας τους Κόκκινους για προσβλητική συμπεριφορά σε βάρος του κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Survivor All Star: Το trailer της Κυριακής (15/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα