Survivor All Star: Η διπλωματική απάντηση του Μάριου Πρίαμου στον Λιανό για το μήνυμα της Καρολίνας

Survivor All Star: Η διπλωματική απάντηση του Μάριου Πρίαμου στον Λιανό για το μήνυμα της Καρολίνας
Glomex

Σε δύσκολη θέση έφερε για ακόμη μια φορά τον Μάριο Πρίαμο ο Γιώργος Λιανός, όταν τον ρώτησε ενώπιον όλων των παικτών του Survivor για το μήνυμα που έλαβε από την Καρολίνα Καλύβα.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (22/2) το Survivor All Star μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι δύο ομάδες ρίχτηκαν ξανά στον στίβο της μάχης και έβαλαν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν έπαθλο επικοινωνίας. Οι Κόκκινοι τελικά κέρδισαν τον αγώνα και είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κατά την διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας ο Μάριος Πρίαμος, μετά την μετωπική σύγκρουση που είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου, έλαβε ένα μήνυμα από την Καρολίνα Καλύβα, το οποίο τον έφερε σε άβολη θέση.

Μάλιστα, μετά τη νίκη των κόκκινων, ο Γιώργος Λιανός ειδοποίησε τον Μάριο Πρίαμο για το μήνυμα της Καρολίνας, μπροστά σε όλους τους παίκτες, με την αμηχανία τόσο του ίδιου, όσο και της Ελευθερίας Ελευθερίου να είναι ολοφάνερη.

“Hey you passenger. Xαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με την δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και της επιβίωσής σου εκεί. Είσαι survivor με όλη την σημασία της λέξεως και φιλιά σε όλη την ομάδα. Σου στέλνω φως, φιλιά στην Μαριαλένα και στον Σάκη και ξέρεις εσύ θα τα πούμε έξω. Βέβαια, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά. Φιλία πολλά”, ακούγεται να λέει η Καρολίνα, ενώ στην φωτογραφία φαινόταν να φοράει καλτσάκια, τα οποία ήταν γεμάτα καρδούλες.

Στο αποψινό επεισόδιο, προτού οι παίκτες ριχτούν στη μάχη, ο Γιώργος Λιανός απηύθυνε ξανά το λόγο στον Μάριο Πρίαμο, αφού παραδέχτηκε ότι τον “μπλόκαρε” χθες με την είδηση του μηνύματος της Καρολίνας Καλύβα.

“Όλα καλά, άκουσα όλα τα μηνύματα, ευχαριστώ πάρα πολύ γι΄ αυτά, γιατί έχω ξαναπεί ότι για εμένα το έπαθλο της επικοινωνίας, μετά το έπαθλο της ασυλίας που είναι η παραμονή, είτε εμένα είτε όλων των παιδιών της ομάδας μου, είναι πάρα πολύ σημαντική και ευχαριστώ πάρα πολύ”, απάντησε λιτά στον παρουσιαστή ο Μάριος Πρίαμος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα