Survivor All Star: Η ειρωνική κίνηση του Μπάρτζη που εξόργισε τους Μπλε – Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Αγόρου

Survivor All Star: Η ειρωνική κίνηση του Μπάρτζη που εξόργισε τους Μπλε – Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Αγόρου
Survivor All Star YouTube

Στο κόκκινο η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Survivor All Star. Η αντίδραση της Χριστίνας Κεφαλά για την υποψηφιότητά της και οι αιχμές για την Ελευθερία Ελευθερίου.

Επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (27/02) το Survivor All Star μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και οι ανατροπές και οι εντάσεις δεν λείπουν.

Μετά την ήττα των Κόκκινων και την ανάδειξη της Χριστίνας Κεφαλά ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση της εβδομάδας, η παίκτρια που θεωρείται μία από τις τελευταίες προσθήκες στο reality δεν διστάζει να εκφράσει το παράπονό της για το ότι ψηφίστηκε αρνητικά, καθώς όπως φαίνεται να λέει στο trailer του νέου επεισοδίου, “αν είσαι νέος παίκτης είσαι πρώτος για υποψήφιος οπότε ήταν αναμενόμενο“.

Με τη σειρά της η Ελευθερία Ελευθερίου στρέφεται εναντίον της συμπαίκτριάς της και δηλώνει πως “δεν ξέρω αν η Χριστίνα προσπαθεί να θυματοποιήσει τον εαυτό της προσπαθώντας να βγάλει εμένα παρανοϊκή“.

Η κατάσταση όμως ξεφεύγει λίγο αργότερα, όπου Μπλε και Κόκκινοι συναντιούνται για ακόμη μια φορά στον στίβο μάχης διεκδικώντας τη νίκη για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Εκεί, ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται να πηγαίνει στον πάγκο των Μπλε και κουνώντας τα χέρια του μιλάει ειρωνικά στους αντιπάλους του, με αποτέλεσμα ο Νίκος Αγόρου να τον πλησιάσει και οι δύο παίκτες να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας (27/02)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα