Survivor All Star: Καταπέλτης οι Μπλε για τον Γκότση – “Το δικό σου το στομαχάκι ήταν πάντα γεμάτο”

Survivor All Star: Καταπέλτης οι Μπλε για τον Γκότση – “Το δικό σου το στομαχάκι ήταν πάντα γεμάτο”
Ηλίας Γκότσης glomex

Απογοητευμένοι οι παίκτες της Μπλε ομάδας μετά τη βόμβα στο Survivor All Star με την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη. Τα σχόλια του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Αναταράξεις στο Survivor All Star μετά την αναπάντεχη εξέλιξη και την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης έκαναν δύο διαφορετικές παραβιάσεις κανονισμών με αποτέλεσμα να αποβληθούν από το παιχνίδι.

Όπως ανέφερε στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/03) ο παρουσιαστής στο Συμβούλιο του νησιού, ο νικητής του Survivor 2018 και ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του All Star, κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά έβρικσε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor, κάτι που φυσικά αποτελεί απαραβίαστο κανόνα του παιχνιδιού.

Η επόμενη μέρα της αποβολής των δύο παικτών, όπως φαίνεται στο trailer, βρήκε απογοητευμένους τους παίκτες της Μπλε ομάδας, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να απευθύνεται στον πρώην πια παίκτη του Survivor με ειρωνικό ύφος, στέλνοντάς του τα φιλιά του!

Γκότση μου, πήρες τελικά αυτό που σου άξιζε. Ήσουν πάντα ορεξάτος, έλεγες ‘ομάδάρα μου’, αλλά το δικό σου στομαχάκι ήταν πάντα γεμάτο. Γκότση μου, ηγέτη μου, νικητή του Survivor 2018, θέλω να σου δώσω κάτι… φιλάκια“, είπε ο Ασημακόπουλος,

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (28/03)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα