Survivor All Star: Κατηγορούν ως “πληροφοριοδότη” τον Χανταμπάκη – Η αντίδραση της Όλγας Πηλιάκη

Survivor All Star: Κατηγορούν ως “πληροφοριοδότη” τον Χανταμπάκη – Η αντίδραση της Όλγας Πηλιάκη

Στον τάκο έβγαλαν οι κόκκινοι τον Στέλιο Χανταμπάκη για πρώτη φορά, κατηγορώντας τον πως μεταφέρει προσωπικές πληροφορίες στην αντίπαλη ομάδα. Η στήριξη της Πηλιάκη.

Βαριές κατηγορίες καταλογίζουν στον Στέλιο Χανταμπάκη οι κόκκινοι, τον οποίο και ψήφισαν για πρώτη φορά στέλνοντάς τον στον τάκο και υποδεικνύοντάς τον υποψήφιο στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor All Star.

Μάλιστα, σκληρή κριτική στον συμπαίκτη του άσκησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λέγοντας στην κάμερα: Το έχω ξαναπεί ότι ο Στέλιος είναι διπλωμάτης και έχω καταλάβει ότι μεταφέρει και πολλές πληροφορίες αχρείαστες από παίκτη σε παίκτη. Και με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι και οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους. Για μένα αυτό δείχνει πολλά και δείχνει πολλά γιατί χώρια από το ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι και ένα κριτήριο για το εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι.

Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Είναι ανήθικο. Θα σου εκμυστηρευτώ κάτι σε εγκλεισμό κι εσύ ούτε στο δεκάλεπτο θα πας να το πεις στον άλλον; Δεν θα ήθελα ούτε την να εξομολόγηση να αναφέρω, ούτε στον άνθρωπο που αφορά γιατί το θεωρώ άκομψο και χυδαίο. Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω κάποιοι άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα”.

Μετά την ψηφοφορία πάντως, ο ίδιος ο Στέλιος αποδέχτηκε την υποψηφιότητά του, λέγοντας πως “είμαι δίκαιη επιλογή, ο καθένας ψηφίζει με τα κριτήριά του και το αποδέχομαι”.

Η επιλογή των κόκκινων πάντως έφερε και την αντίδραση της Όλγας Πηλιάκη, η οποία, βλέποντας το επεισόδιο του θέλησε να πάρει θέση μέσω των social media στο πλευρό του Χανταμπάκη:

Δεν πειράζει Στελάκο μου. Είμαστε πολλοί αυτοί που σε στηρίζουμε από εδώ έξω και θα το καταλάβεις σύντομα”, έγραψε.


Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα