Survivor All Star: “Λύγισε” ο Μπόγδανος και αποχώρησε πριν τον αγώνα – “Δεν μπορώ να το πιστέψω”

Survivor All Star: “Λύγισε” ο Μπόγδανος και αποχώρησε πριν τον αγώνα – “Δεν μπορώ να το πιστέψω”
Glomex

Ιδιαίτερα φορτισμένος ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος στο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης, μετά τον καβγά του με τον Νίκο Μπάρτζη.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα (18/04), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι εντάσεις που είδαμε χθες, στο επίκεντρο των οποίων βρέθηκε ο Νίκος Μπάρτζης, συνεχίστηκαν και σήμερα, με τον παίκτη να έρχεται σε σύγκρουση με τον Ηλία Μπόγδανο.

Ο Ηλίας Μπόγδανος φάνηκε να αναστατώνεται πολύ με αυτήν την εξέλιξη, ενώ πριν τον αγώνα ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε

“Γιώργο ήμουν αρκετά πεσμένος ψυχολογικά γιατί, όπως ξέρουν όλοι, εγώ με τον Νίκο έξω από το Survivor ήμασταν πολύ κοντά. Δεν έκανα κίνηση να του μιλήσω γιατί από την αρχή έχω κάνει πολλές. Ξεκίνησα με μία τοποθέτηση να παίρνουμε τις αποφάσεις πιο ομαδικά και με διάλογο κι ο Νίκος κατέληξε να λέει πράγματα που με πόνεσαν και με στενοχώρησαν. Είναι κάποιες αξίες που τις έχω ψηλά, όπως την φιλία. Είπα ότι δεν θα μπω στο τρυπάκι για έναν άνθρωπο που τον έχω αγαπήσει“, είπε ο

Στην συνέχεια έφυγε από το σημείο και ξεκίνησε να κλαίει. “Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό για ένα παιχνίδι. Με στενοχωρεί. Δεν θέλω να πέσω μπροστά στην ομάδα και να ρίξω την ψυχολογία κανενός”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα