Survivor All Star – Μάριος Πρίαμος: Αποκαλύπτει πως είχε ερωτική επαφή και με άλλη παίκτρια εκτός από την Καρολίνα

Survivor All Star – Μάριος Πρίαμος: Αποκαλύπτει πως είχε ερωτική επαφή και με άλλη παίκτρια εκτός από την Καρολίνα
O Μάριος Πρίαμος Glomex

Σε νέες περιπέτειες όσον αφορά την ερωτική του ζωή στο Survivor All Star μπαίνει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, μετά το σκάνδαλο με την Καρολίνα Καλύβα.

Μετά την επεισοδιακή είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star και το “σκάνδαλο” Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα, ο παίκτης φαίνεται να μπαίνει σε νέες περιπέτειες όσον αφορά την ερωτική του ζωή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό μας” στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Μάριος Πρίαμος θα παραδεχτεί στην Ελευθερία Ελευθερίου, με την οποία φαίνεται να είχε σχέση πριν την είσοδό του στο Survivor, πως έχει έρθει κοντά με μία άλλη παίκτρια και μάλιστα, αυτή δεν είναι η Καρολίνα.

“Στην κουβέντα που ελπίζω ότι θα δούμε την Κυριακή, η Ελευθερία ρωτάει τον Μάριο αν υπήρξε ερωτική επαφή και με άλλη παίκτρια του Survivor, εκτός από την Καρολίνα”, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Ο Μάριος όχι μόνο το παραδέχεται, αλλά λέει και για ποια πρόκειται. Αν δεν πει το όνομα στο επεισόδιο της Κυριακής, θα σας το πω εγώ τη Δευτέρα”, δήλωσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα