Survivor All Star: Μαρτίκας σε Ελευθερίου – “Αυτό που κάνεις είναι πρόστυχο, δεν σου αξίζει να είσαι εδώ”

Survivor All Star: Μαρτίκας σε Ελευθερίου – “Αυτό που κάνεις είναι πρόστυχο, δεν σου αξίζει να είσαι εδώ”
Glomex

Χάος επικράτησε στην ομάδα των Διασήμων λίγο πριν το αγώνισμα στο Survivor All Star την Κυριακή. Το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου και η απάντηση του Μαρτίκα.

Με νέες εντάσεις στην ομάδα των Διασήμων επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής (05/03) μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το αγώνισμα η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε μετά τις επιθέσεις που δέχεται από τους συμπαίκτες της, κατηγορώντας τον Μαρτίκα πως σχολιάζει την προσωπική ζωή του Σχίζα.

“Γιώργο θέλω να μιλήσω! Όλη την ώρα βάλλομαι και δεν μιλάω. Έλεος, προς Θεού, δηλαδή. Δεν ήρθα σε καμία περίπτωση να κάνω τίποτα κακοπροαίρετο και το έχει δείξει. Επί τρεις μέρες όμως δεν ήρθε ένας άνθρωπος να μου ζητήσει συγγνώμη, να μου λένε ότι τρέχω στη ζούγκλα και… με τον Μάριο. Θέλω αυτή τη στιγμή δημόσια να πω και μπροστά στην οικογένεια μου συγγνώμη για αυτά τα οποία ακούγονται”, είπε αρχικά η ίδια.

“Θέλω εδώ να συμπληρώσω και να πω στον Στάθη πως μια μέρα πριν ήρθε ο Σπύρος Μαρτίκας, από τον οποίο δέχθηκα επίθεση χθες για να υποστηρίξει τον φίλο του, ήρθε και μου ξέρασε όλα του τα προσωπικά“, αποκάλυψε η ίδια.

“Βρήκες άνθρωπο να θίξεις. Μπήκες στο παιχνίδι να τα κάνεις όλα μαντάρα. Αυτό που κάνεις είναι πρόστυχο και βρήκες λάθος άνθρωπο να το κάνεις”, είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στην Ελευθερία.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, θέλησε να διακόψει εκείνη την στιγμή τους παίκτες, καθώς τόνισε πως η κατάσταση ξεφεύγει, με την Ελευθερία Ελευθερίου να ανακοινώνει πως φεύγει γιατί δεν αντέχει άλλο και τον Μαρτίκα να της φωνάζει πως πρέπει να αποχωρήσει, καθώς δεν της αξίζει να είναι στο Survivor.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα