Survivor All Star: Ο Μαρτίκας προκαλεί “εμφύλιο” – “Πόσο εμετικά κουτοπόνηρος γίνεσαι;”

Survivor All Star: Ο Μαρτίκας προκαλεί “εμφύλιο” – “Πόσο εμετικά κουτοπόνηρος γίνεσαι;”
Glomex

Φανερά ενοχλημένος με την υποψηφιότητά του εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας. Η "κλίκα της υποκρισίας" και ο "εμετικά κουτοπόνηρος" Παπαδόπουλος.

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (14/02) με ένα νέο επεισόδιο, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και οι ανατροπές δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά.

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση “έκλεισαν” με τους Διάσημους να βγάζουν “στον τάκο” τον Σπύρο Μαρτίκα, κάτι που προκάλεσε την ενόχληση του παίκτη, ιδιαίτερα μετά από τις “δικαιολογίες” του Κώστα Παπαδόπουλου.

Ο Μαρτίκας δεν μπόρεσε να κρύψει τη δυσαρέσκειά του ούτε στο αποψινό επεισόδιο, όπου και έστρεψε τα “βέλη” του… κατά πάντων.

Μιλώντας απευθείας στην κάμερα του Survivor All Star, ο Σπύρος Μαρτίκας “κατακεραύνωσε” τόσο τον Κώστα Παπαδόπουλο, όσο και ορισμένους από τους συμπαίκτες του, κάνοντας λόγο για “κλίκα της υποκρισίας”.

“Δεν με ψήφισε η ομάδα μου. Με ψήφισε μια κλίκα της υποκρισίας. Με ψήφισε μια κλίκα η οποία κάνει την Αφροδίτη να κλαίει όντας περιφρονημένη από τους ίδιους όταν εκείνοι φτιάχνουν ένα σημείο και το περιφράζουν αυτοσχέδια για να μην πλησιάσουμε οι υπόλοιποι. Μια κλίκα που, όταν συζητάμε κάτι σοβαρό ή μπορούμε να αναδείξουμε μια αλήθεια, εξαφανίζεται. Εξαφανίζονται από την συζήτηση ταυτόχρονα όλοι μαζί. Μια κλίκα που κρύβεται πίσω από τις αλήθειες της. Μια κλίκα τελικά που σε εκθειάζει για την αγωνιστικότητα σου και σε δυο μέρες σε ψηφίζει”, δήλωσε φανερά ενοχλημένος.

Και συνέχισε: “Δεν ζητάω τον λόγο που με ψήφισαν γιατί δεν τον έχουν. Με πείραξε όμως η αδικία στο πρόσωπο μου γιατί και αυτοί έδειξαν φόβο. Χαίρομαι επίσης πάρα πολύ που ο Κώστας βρήκε τον ‘μπαμπά’ του στην ομάδα μας. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Κώστας δικαιολόγησε την ψήφο του σε εμένα και δικαιολόγησε τον Στέλιο, που δεν τον ψήφισε, γιατί ξύπνησε το πρωί ο Στέλιος μισή ώρα νωρίτερα και του τηγάνισε πιτάκια. Και ο Κώστας ένιωσε έτσι την πατρική στοργή του Στέλιου στο πρόσωπο του”.

Πόσο εμετικά κουτοπόνηρος γίνεσαι, Κώστα μου; Πόσο νομίζεις ότι εξασφάλισες τη θέση στο παιχνίδι για μια άλλη εβδομάδα καταρρακώνοντας την προσωπικότητα και την υπόληψη σου τόσο εμετικά;”, ήταν τα σκληρά λόγια του Σπύρου Μαρτίκα κατά του συμπαίκτη του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα