Survivor All Star: Ο Μπάρτζης “καίει” Ελευθερία και Μάριο – Άγριος καβγάς on camera

Survivor All Star: Ο Μπάρτζης “καίει” Ελευθερία και Μάριο – Άγριος καβγάς on camera
Survivor All Star Glomex

Η αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο βάζει "φωτιά" στο Survivor All Star. Αντιδράσεις από τους συμπαίκτες του, μπάχαλο οι Κόκκινοι.

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Παρασκευής (03/03) το Survivor All Star, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης δεν προβλήθηκε την Τετάρτη (01/03) ούτε και απόψε Πέμπτη (02/03), λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη και της αλλαγής του προγράμματος του ΣΚΑΙ.

Καθώς δεν προβλήθηκαν τα δύο επεισόδια, η αποχώρηση της εβδομάδας θα μεταδοθεί, όπως όλα δείχνουν, την Κυριακή (04/03).

Στο trailer που μεταδόθηκε, βλέπουμε να επικρατεί μια αναταραχή στην ομάδα των Κόκκινων, με τους παίκτες να έρχονται σε ρήξεις.

Αρχικά, η Ελένη Χαμπέρη, η οποία αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση στο τελευταίο συμβούλιο, εκφράζει την απογοήτευσή της, μιλώντας για αδικία, ενώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή κάνει λόγο για “ξεφτιλίκια” αναφερόμενη στον Σπύρο Μαρτίκα.

Στη συνέχεια, στο αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας, ένας μεγάλος καβγάς θα ξεσπάσει μπροστά στις κάμερες, όταν ο Νίκος Μπάρτζης θα αναφερθεί στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο, προκαλώντας τις αντιδράσεις πολλών συμπαικτών του.

“Ο Μάριος, το ξέρουμε όλοι, έναν – έναν να ρωτήσουμε, είναι κάθε βράδυ με την Ελευθερίου. Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη. Δεν μπορώ να καταλάβω”, λέει ο Μπάρτζης.

Η γνωστή τραγουδίστρια ξεσπά εναντίον του, φωνάζοντας “ντροπή σου”, ενώ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την υπερασπίζεται, δηλώνοντας πως είναι μαζί της κάθε βράδυ η Ελευθερία, ουρλιάζοντας “μη μιλάς”, καθώς απευθύνεται στον Μπάρτζη.

Ο Μάριος Πρίαμος αντιδρά, επίσης, ζητώντας τον λόγο από τον Μπάρτζη και τα “αίματα” ανάβουν…

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Πέμπτης (02/03)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα