Survivor All Star: Ο Χανταμπάκης τραγούδησε “Η καρδιά μου”, αναβίωσε το χορευτικό του Ρουβά και αποθεώθηκε

Survivor All Star: Ο Χανταμπάκης τραγούδησε “Η καρδιά μου”, αναβίωσε το χορευτικό του Ρουβά και αποθεώθηκε
Στέλιος Χανταμπάκης glomex

Εμφάνιση all star από τον Στέλιο Χανταμπάκη στο μεγάλο πάρτι της Ένωσης αφού ο παίκτης του reality μεταμορφώθηκε σε Σάκη Ρουβά και ερμήνευσε φορώντας μαύρη φούστα τη μεγάλη επιτυχία του Έλληνα pop star.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έγραψε ιστορία με τη σκηνική του παρουσία στο πάρτι Ένωσης των δύο ομάδων του Survivor All Star πραγματοποιώντας την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στην ιστορία του παιχνιδιού.

Ο παίκτης του reality επιβίωσης επέλεξε να ερμηνεύσει στον γνωστό διαγωνισμό τραγουδιού τη μεγάλη επιτυχία του Σάκη Ρουβά “Η καρδιά μου”, όμως δεν έμεινε μόνο εκεί.

Ο ίδιος εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας μία μαύρη φούστα, όπως ακριβώς είχε κάνει ο Έλληνας pop star σε live εμφάνισή του ερμηνεύοντας το συγκεκριμένο τραγούδι και είχε συζητηθεί, ενώ αποτύπωσε με μεγάλη ακρίβεια τη χορογραφία που είχε παρουσίασει ο τραγουδιστής.

Survivor: Η εμφάνιση του Στέλιου Χανταμπάκη στο πάρτι της Ένωσης

Η εμφάνιση του Στέλιου Χανταμπάκη αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του και όχι μόνο, αφού το Twitter έκανε “πάρτι” σχολιάζοντας τη σκηνική του παρουσία και ανακηρύσσοντάς τον τον απόλυτο νικητή του διαγωνισμού τραγουδιού.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα