Survivor All Star – Spoiler: Αυτός ο παίκτης μπαίνει στο reality

Survivor All Star – Spoiler: Αυτός ο παίκτης μπαίνει στο reality
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor All Star ΣΚΑΙ

Ξεκίνησαν οι προσθήκες στο Survivor All Star καθώς ένας νέος παίκτης εισβάλλει στο reality επιβίωσης και τον οποίο θα δούμε άμεσα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μετά τη “βόμβα” για την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση έρχεται και η πρώτη προσθήκη παίκτη στο Survivor All Star και μάλιστα αμέσως μετά την πρεμιέρα του reality.

Τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών αναφέρουν πως πρόκειται για έναν από τους αγαπητές παίκτες του τηλεοπτικού κοινού, η είσοδος του οποίου κρατήθηκε από την παραγωγή ως επτασφράγιστο μυστικό, ο οποίος έχει αναχωρήσει και βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, ο ίδιος έχει αποπροσανατολίσει το τηλεοπτικό κοινό καθώς οι αναρτήσεις του δείχνουν πως βρίσκεται στην Ελλάδα, κάτι που δεν ισχύει.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (09/01) ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε περισσότερα στοιχεία για εκείνον, λέγοντας πως είναι πολύ δυνατός παίκτης στα αγωνίσματα, με μακριά πλέον μαλλιά ενώ τον γνωρίσαμε με κοντά, καθώς και ότι είναι πολύ καλός ψαράς, “φωτογραφίζοντας” έτσι τον Γιώργο Κόρομι.

Ο ίδιος μάλιστα πριν μερικές ημέρες είχε πραγματοποιήσει μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram όπου ευχήθηκε σε όλους τους παίκτες καλή επιτυχία και δύναμη, σχολιάζοντας πως θα τους παρακολουθεί από μακριά και θα τους στέλνει τις πιο θετικές του σκέψεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα