Survivor All Star: Στο επίκεντρο ξανά ο Βασάλος – “Γιατί προστατεύεται τόσο καιρό;”

Survivor All Star: Στο επίκεντρο ξανά ο Βασάλος – “Γιατί προστατεύεται τόσο καιρό;”
Survivor All Star glomex

Μπάρτζης εναντίον Βασάλου στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star με τον Μαρτίκα να κατηγορεί τον πρώτο για στρατηγική που σιχαίνονται όλοι. Δείτε το trailer της Τετάρτης (26/04).

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (26/04) το Survivor All Star, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και η ένταση κορυφώνεται.

Με το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες του reality επιβίωσης να είναι ιδιαίτερα τεταμένο και τις εντάσεις ανάμεσα στους Μπλε να είναι πολλές, αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται στο επίκεντρο των σημερινών εξελίξεων με τον Νίκο Μπάρτζη να έχει ξεκινήσει “πόλεμο” εναντίον του για τον λόγο του ότι προστατεύεται συνεχώς από τους συμπαίκτες του ενώ δεν είναι τόσο καλός αγωνιστικά.

Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιλώντας στην κάμερα χαρακτηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη “κύριο εμμονικό” και με ειρωνική διάθεση του ζητάει “συγγνώμη” υποσχόμενος ότι θα γίνει ένας καλός παίκτης σαν και εκείνον.

Την… εμμονή του Νίκου Μπάρτζη βλέπει και ο Τάκης Καραγκούνιας, κάτι που όπως δηλώνει ο ίδιος, δεν μπορεί να καταλάβει, ενώ στην εξίσωση μπαίνει και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος επιτίθεται στον Νίκο Μπάρτζη λέγοντας ότι “βιάστηκε για άλλη μια φορά. Για άλλη μια φορά απέδειξες το πόσο κουτοπόνηρα κινείσαι. Η στρατηγική που διάλεξες είναι αυτή που σιχαινόμαστε όλοι“.

Τους παίκτες περιμένει ο τρίτος και πιο σημαντικός αγώνα για την τρίτη ασυλίας της εβδομάδας και αναμένεται να είναι αρκετά απαιτητικό.

Ούτε όμως από το Συμβούλιο του νησιού λείπει η ένταση με τον Νίκο Μπάρτζη να τα “βάζει” με τον Τάκη Καραγκούνια κατηγορώντας τον ότι έκανε μια χειρονομία σε βάρος του μετά από έναν πανηγυρισμό.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τετάρτης (26/04)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα