Survivor All Star: Στο νοσοκομείο μετά από αλλεργικό σοκ η Αφροδίτη Σκαφιδά

Survivor All Star: Στο νοσοκομείο μετά από αλλεργικό σοκ η Αφροδίτη Σκαφιδά
Αφροδίτη Σκαφιδά Caption/Glomex

Ανησυχία προκάλεσε η εμφάνιση αλλεργικού σοκ στην παίκτρια των Διασήμων, Αφροδίτη Σκαφιδά, η οποία μετέβη στο νοσοκομείο. Όσα περιέγραψαν οι συμπαίκτες της.

Με νέο επεισόδιο “Survivor All Star” ξεκίνησε η εβδομάδα, στην έναρξη του οποίου η Αφροδίτη Σκαφιδά, από την ομάδα των Διασήμων, μετέβη στο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, η παίκτρια έπαθε αλλεργικό σοκ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την καλύβα με ασθενοφόρο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου περιέγραψε πως “Η Αφροδίτη ήρθε ξαφνικά στην καλύβα τουμπανιασμένη, είχε πρηστεί στα μάτια, στο αφτί, στα άκρα, είχε κοκκινίσει κιόλας. Φοβήθηκα γιατί ξέρω ότι αρχίζει και φράζει ο λαιμός σου και δεν μπορείς να πάρεις ανάσα”.

Ο Σάκης Κατσούλης πρόσθεσε, “Μόλις ξύπνησα άκουσα κάποιες φωνές, κατευθείαν αντιλήφθηκα ότι η Αφροδίτη δεν ήταν καλά. Έπαθε ένα αλλεργικό σοκ όπως καταλάβαμε όλοι, δεν ένιωθε καλά, είχε πρηστεί πάρα πολύ. Δεν ένιωθε ούτε το πρόσωπό της ούτε τα χέρια της. Ευτυχώς ήρθε πολύ γρήγορα το ασθενοφόρο, της εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει δυνατή”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα