Survivor All Star: Το μήνυμα της Καρολίνας Καλύβα στον Μάριο Πρίαμο – “Σε βλέπω να λάμπεις”

Survivor All Star: Το μήνυμα της Καρολίνας Καλύβα στον Μάριο Πρίαμο – “Σε βλέπω να λάμπεις”
Glomex

Σε άβολη θέση ο Μάριος Πρίαμος στο επεισόδιο του Survivor All Star την Τετάρτη, καθώς έλαβε ένα ηχητικό μήνυμα από την Καρολίνα Καλύβα.

Με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (22/2) το Survivor All Star μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η είσοδος των έξι παικτών στο Survivor All Star και συγκεκριμένα της Ελευθερίας Ελευθερίου στην ομάδα των Διασήμων, δημιούργησε εντάσεις μεταξύ των παικτών.

Στο σημερινό επεισόδιο οι δύο ομάδες ρίχτηκαν ξανά στον στίβο της μάχης και έβαλαν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν έπαθλο επικοινωνίας. Οι Κόκκινοι τελικά κέρδισαν τον αποψινό αγώνα και είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κατά την διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας ο Μάριος Πρίαμος, μετά την μετωπική σύγκρουση που είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου, έλαβε ένα μήνυμα από την Καρολίνα Καλύβα, το οποίο τον έφερε σε άβολη θέση.

“Hey you passenger. Xαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με την δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και της επιβίωσής σου εκεί. Είσαι survivor με όλη την σημασία της λέξεως και φιλιά σε όλη την ομάδα. Σου στέλνω φως, φιλιά στην Μαριαλένα και στον Σάκη και ξέρεις εσύ θα τα πούμε έξω. Βέβαια, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά. Φιλία πολλά”, ακούγεται να λέει η Καρολίνα, ενώ στην φωτογραφία φαινόταν να φοράει καλτσάκια, τα οποία ήταν γεμάτα καρδούλες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα