Survivor All Star: Τούρκος παίκτης του reality είναι ο σωσίας του Τάκη Καραγκούνια – Η εκπληκτική ομοιότητά τους

Survivor All Star: Τούρκος παίκτης του reality είναι ο σωσίας του Τάκη Καραγκούνια – Η εκπληκτική ομοιότητά τους
Survivor glomex

Τον χαμένο αδερφό του βρήκε ο Τάκης Καραγκούνιας στον μικτό αγώνα ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες του Survivor.

Συναρπαστικός και άκρως δυναμικός αναμένεται ο μικτός αγώνας ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες του Survivor, στον οποίο συμμετείχαν οι παίκτες του reality επιβίωσης στο επεισόδιο της Τετάρτης (19/04).

Από τον αγώνα πέρα όμως από την ανταγωνιστικότητα δεν έλειψαν και τα πειράγματα του Ατζούν Ιλιτζαλί και του Γιώργου Λιανού, καθώς δεν υπάρχει μόνο ένας Τάκης Καραγκούνιας, αλλά… δύο.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής σύστησε στον Τάκη Καραγκούνια τον… χαμένο του αδερφό.

Θα έλεγα πως αν μπερδέψουμε τις ομάδες για παράδειγμα, και τους κοιτάξω, δεν θα καταλάβω ποιος είναι Έλληνας και ποιος Τούρκος. Μοιάζουμε πολύ“, δήλωσε ο Ατζούν με τον Γιώργο Λιανό να εντοπίζει τους δύο παίκτες με την εκπληκτική ομοιότητα και να σχολιάζει πως μοιάζουν σαν χαμένα αδέρφια.

Οι δύο παίκτες μάλιστα έχουν και την ίδια ηλικία, ενώ έχοιυν και γκρι μούσια. Όταν ο Τάκης Καραγκούνιας σχολίασε πως ο παίκτης φαίνεται νεότερος από εκείνον, ο Ατζούν έσπευσε να δηλώσει πως ο Έλληνας είναι πιο χαρισματικός.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα