Survivor All Star: “Βόμβα” Πρίαμου – “Μπορεί να έχουν μεταφερθεί πράγματα από την είσοδο των οικογενειών”

Survivor All Star: “Βόμβα” Πρίαμου – “Μπορεί να έχουν μεταφερθεί πράγματα από την είσοδο των οικογενειών”
Μάριος Πρίαμος glomex

Στις πληροφορίες που έφτασαν στους παίκτες από την είσοδο των οικογενειών οφείλεται σύμφωνα με τον Μάριο Πρίαμο η ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά κάποιων παικτών.

Επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (12/06) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ χωρίς όμως να λείπουν οι εντάσεις αλλά και τα υπονοούμενα από τους παίκτες, οι οποίοι προσεχώς θα αγωνίζονται πλέον μόνο για τον εαυτό τους, αφού το παιχνίδι γίνεται ατομικό.

Λίγο πριν Κόκκινοι και Μπλε πάρουν θέση για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και αφού η σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Κωνσταντίνου Βασάλου μονοπώλησε το ενδιαφέρον, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε να μάθει από τον Μάριο Πρίαμο ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Μπλε ομάδα, χωρίς κανείς να περιμένει τη “βόμβα” που ακολούθησε.

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, γνωρίζουμε ή καλύτερα, υπολογίζουμε, το τι δυναμική μπορεί και ίσως να έχει ο καθένας από εμάς. Πιστεύω ότι με την είσοδο των οικογενειών μπορεί να έχουν μεταφερθεί πράγματα, ίσως να σιγουρέψουν κάποιες καταστάσεις ή ίσως να αλλάξουν κάποια πιστεύω και κάποια δεδομένα στο πώς ή ποια είναι η δυναμική του οποιουδήποτε παιδιού εδώ μέσα και θα δούμε πάρα πολλά πράγματα στο ατομικό. Θα δούμε πράγματα που δεν ‘κολλούσαν’ και θα ‘κολλήσουν’ με το ζόρι, προσπαθώντας να πείσουμε τους εαυτούς μας ή τον κόσμο ότι έτσι είναι τα πράγματα και θα δούμε περισσότερα όταν έρθει ο καιρός και όταν αυτά που σου λέω σήμερα, θα έρθουν εδώ μπροστά μας”, δήλωσε ο Μάριος Πρίαμος.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Σύμφωνα με τα Spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η ομάδα που κερδίζει τον αποψινό, δεύτερο αγώνα ασυλίας είναι η Κόκκινη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι Μπλε έρχονται σε δύσκολη θέση, πηγαίνοντας στο Συμβούλιο του Νησιού για να μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σύμφωνα με τα Spoiler που κυκλοφορούν, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, που θα βγει στον “τάκο” μαζί με τη Μελίνα Μεταξά που προηγήθηκε, θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Πρόκειται, ομολογουμένως, για μια αναμενόμενη υποψηφιότητα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα