Survivor All Star: Χαμός στους Κόκκινους – Κόρο και Μπόγδανος κατά Μπάρτζη

Survivor All Star: Χαμός στους Κόκκινους – Κόρο και Μπόγδανος κατά Μπάρτζη
Νίκος Μπάρτζης glomex

"Ξένο σώμα" ο Νίκος Μπάρτζης στην κόκκινη ομάδα με τον Γιώργο Κόρομι και τον Ηλία Μπόγδανο να κατηγορούν τον συμπαίκη τους για υποκρισία.

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις των παικτών στην Κόκκινη ομάδα με τις ανακατατάξεις στις δύο ομάδες του Survivor All Star να μην έχουν λειτουργήσει σε ορισμένες περιπτώσεις πολύ καλά.

Απόδειξη ο Νίκος Μπάρτζης, καθώς όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου της Πέμπτης (30/03) ο Γιώργος Κόρομι και ο Ηλίας Μπόγδανος κατηγορούν τον συμπαίκτη τους ότι επιλέγει πότε θα παίξει και πότε όχι επικαλούμενος θέματα υγείας.

“Ο ίδιος από την αρχή έλεγε δεν έχω τον στόχο δεν θα παίξω, μπήκε να παίξει και μετά τα ‘ριχνε σε εμάς ότι δεν σεβόμαστε την υγεία. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό, νομίζω μας κοροιδεύει μπροστά στα μούτρα μας”, ακούγεται να λέει ο Κόρο.

Survivor All Star: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τις ασυλίες της εβδομάδας, δίνοντας τα πάντα στους απαιτητικούς στίβους μάχης.

Μετά τις ψηφοφορίες, υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα είναι συνολικά τέσσερις: ο Νικόλας Αγόρου, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ελένη Χαμπέρη.

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα αποχωρήσει η Ελένη Χαμπέρη.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Πέμπτης (30/03)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα