Survivor All Star: Χάος στο συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star: Χάος στο συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor Instagram@survivorgreece

Πολλές ήταν οι ανατροπές στο Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής. Η ομάδα που έχασε και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μεγάλες ήταν οι εκπλήξεις στο νέο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (05/03) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μετά την ανακοίνωση “βόμβα” από τον Στάθη Σχίζα στο Συμβούλιο του νησιού, πως αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι, οι παίκτες κλήθηκαν να συνεχίσουν κανονικά τη διαδικασία και να προχωρήσουν στην ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Νωρίτερα, στο αγώνισμα οι Μπλε έβαλαν τα δυνατά τους και κέρδισαν τους Κόκκινους, αναγκάζοντάς τους να πάνε στην κάλπη και να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο για την εβδομάδα.

Το κλίμα που επικρατούσε μετά την οικειοθελή αποχώρηση ήταν αρκετά έντονο, με τους περισσότερους να ψηφίζουν κυρίως με αγωνιστικά κριτήρια.

Τελικά,οι Κόκκινοι ψήφισαν αρνητικά και η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Σχολιάζοντας στη συνέχεια το αποτέλεσμα της κάλπης, η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε πως περίμενε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ ευχήθηκε πως όσοι ψήφισαν αρνητικά την ίδια να το έκαναν βασιζόμενοι σε αγωνιστικούς λόγους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα