Survivor All Star: Χάος στους Μαχητές – “Βρίσκει κάθε φορά αφορμή για να κάνει ριάλιτι”

Survivor All Star: Χάος στους Μαχητές – “Βρίσκει κάθε φορά αφορμή για να κάνει ριάλιτι”
glomex

Ένταση επικράτησε μετά τον αγώνα του επάθλου φαγητού στην καλύβα των Μαχητών στο Survivor All Star. Η σύγκρουση του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη με τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης (08/03) στον ΣΚΑΙ, και οι εντάσεις ήταν πολλές.

Εκτός από την αναστάτωση με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να κατασκοπεύει τον Σπύρο Μαρτίκα, έντονοι ήταν οι καβγάδες και στην Μπλε ομάδα μετά τον αγώνα του επάθλου φαγητού.

Συγκεκριμένα, παρά την νίκη τους οι Μαχητές φάνηκαν αναστατωμένοι, αφού μετά τον καβγά που είχε ο Ηλίας Γκότσης με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στο συμβούλιο, ο Παναγιώτης επέστρεψε στην καλύβα θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση του.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως μέχρι σήμερα δεν έχω φέρει καμία ένταση πέρα από κάτι αγωνιστικό. Και όχι επειδή χάνω, αλλά επειδή έχω δει ένα δυο πράγματα. Είναι η άποψη μου και την λέω αγωνιστικά. Εξωαγωνιστικά όμως δεν με ενδιαφέρει κανένας τι κάνει“, είπε ο Κωνσταντινίδης.

Παίζετε ύπουλα! Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα γιατί παίζετε ύπουλα” φώναξε, στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο.

Αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εναρμονιστεί με την ομάδα, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει τίποτα πίσω του και θα βρίσκει κάθε φορά την παραμικρή αφορμή για να κάνει ριάλιτι“, τόνισε στην συνέχεια ο Ηλίας Μπόγδανος για τον συμπαίκτη του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα