Survivor: Ανατροπή – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Ανατροπή – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor 5 FACEBOOK / @SURVIVOR GREECE

Μεγάλη ένταση μεταξύ του Κατσαούνη και του Νίκου Αντωνόπουλου. Ποια ομάδα κέρδισε τη δεύτερη ασυλία. Ποιους υπέδειξαν οι νικητές της ατομικής και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Γεμάτο ανατροπές και, φυσικά, εντάσεις ήταν το επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (29/03) στον ΣΚΑΙ, με τις δύο νέες ομάδες να διεκδικούν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Το αγώνισμα ασυλίας απαιτούσε ιδιαίτερη ευελιξία στον στόχο, αλλά και τη σωματική δύναμη, με τους παίκτες των δύο ομάδων, στο τελικό στάδιο, να πρέπει να ρίξουν πέντε κυλίνδρους για να πάρουν τη νίκη.

Νικητές του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας ήταν για ακόμη μια φορά οι Μπλε κι έτσι οι Κόκκινοι βρέθηκαν στην κάλπη ξανά, προκειμένου να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor: Χαμός ανάμεσα σε Κατσαούνη και Νίκο

Οι πρώτες ημέρες του Νίκου Αντωνόπουλου στο ριάλιτι επιβίωσης δεν ήταν και οι καλύτερες, κάτι που και ο ίδιος παραδέχθηκε στο αποψινό συμβούλιο.

Το πρώτο περιστατικό ήταν μια φάρσα της Μυριέλλας προς το μοντέλο, που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, τραυματισμό του. Οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν όταν ο νέος παίκτης άρχισε να ακούει γελάκια ενώ εκείνος πονούσε, ενώ το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του φάνηκαν να μην πιστεύουν τα όσα έλεγε για το τραύμα του, ήταν εκείνο που τον εκνεύρισε περισσότερο.

Ο Νίκος Αντωνόπουλος εξέφρασε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του στο συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Κατσαούνη να διασταυρώνει τα ξίφη του με το μοντέλο.

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας προχώρησαν σε ψηφοφορία κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, ώστε να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η “κάλπη” έδειξε τον Απόστολο Ρουβά, με τους συμπαίκτες του -αν και οι ίδιοι τον ψήφισαν- να σαστίζουν στο άκουσμα του ονόματός του.

Στη συνέχεια, η Ναυσικά που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως υποψήφια προς αποχώρηση την Τζο.

Η ίδια, θέλοντας να δικαιολογήσει την απόφασή της, δήλωσε αρχικά σοκαρισμένη με την υποψηφιότητα του Απόστολου, ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι, επειδή δεν θέλει να υποδείξει κάποιον από τα τρία αγόρια, υπέδειξε την Τζο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα