Survivor: Αναβολή αγώνα και ανακοίνωση Λιανού: “Δυστυχώς έχουμε μια δραματική εξέλιξη”

Survivor: Αναβολή αγώνα και ανακοίνωση Λιανού: “Δυστυχώς έχουμε μια δραματική εξέλιξη”

Ο καιρός άλλαξε τα σχέδια του παρουσιαστή και των παικτών του Survivor All Star. Το αστείο σκηνικό με τον Γιώργο Ασημακόπουλο που σκόνταψε κι έπεσε στο νερό.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (11/04) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ και οι εντάσεις δεν έλειψαν από τις παραλίες των δύο ομάδων, με τους Κόκκινους να έρχονται αντιμέτωποι με ένα νέο καβγά ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες μετέβησαν στον στίβο μάχης, προκειμένου να αγωνιστούν για ένα σπουδαίο έπαθλο φαγητού, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχει τρίτη ασυλία και αποχώρηση.

. Ωστόσο, λίγο πριν οι παίκτες ξεκινήσουν να αγωνίζονται, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως το αγώνισμα αναβάλλεται εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής και των καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή, οδηγώντας σε πλημμύρες.

Δυστυχώς έχουμε μια δραματική εξέλιξη στην κατάσταση του καιρού. Οι πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι έχουν πλημμυρίσει αρκετά μέρη του ποταμιού και αρκετές πίστες στις οποίες παίζουμε. Επομένως είμαστε αναγκασμένοι και για την ασφάλεια των παικτών, αλλά και για την ασφάλεια της παραγωγής να αλλάξουμε την τοποθεσία του αγώνα. Σε λίγη ώρα, λοιπόν, θα μεταφερθούμε κάπου όπου δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα και μπορούμε να παίξουμε κανονικά τον αγώνα επάθλου φαγητού”.

Οι παίκτες μεταφέρθηκαν πίσω στα καταλύματά τους και όταν ο καιρός το επέτρεψε έπαιξαν το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού σε άλλη πίστα, ενώ ο ήλιος βγήκε και άλλαξε το σκηνικό του καιρού.

Γιώργος Ασημακόπουλος: Σκόνταψε κι έπεσε στο νερό

Μάλιστα, προτού αλλάξουν τοποθεσία, σημειώθηκε και ένα αστείο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση του επάθλου φαγητού, ο παίκτης στεκόταν όρθιος στην άκρη της εξέδρας και ξαφνικά βρέθηκε στο νερό, κάνοντας τούμπα.

Το όλο σκηνικό έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια, με τον Γιώργο να επιστρέφει βρεγμένος στην εξέδρα και να μιλάει για ακόμα μία φορά για το καταπληκτικό έπαθλο φαγητού.

“Πήγα να πνιγώ! Σαν μέγα – λιχούδης, πήγα να δω τη μακαρονάδα, τους αστακούς, γιατί μου έτρεχαν τα σάλια… Μπαπ, να τον μέσα” εξήγησε αργότερα ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα