Survivor: Απόψε ο τελευταίος αγώνας ατομικής ασυλίας – Πότε θα γίνει ο τελικός

Διαβάζεται σε 1'
Survivor: Απόψε ο τελευταίος αγώνας ατομικής ασυλίας – Πότε θα γίνει ο τελικός

Απόψε πραγματοποιείται ο τρίτος και τελευταίος αγώνας ατομικής ασυλίας στο Survivor 2024. Οι ημερομηνίες για Ημιτελικό και Τελικό στην Ελλάδα.

Προς την τελική ευθεία οδεύει το φετινό Survivor, με τα επεισόδια που απομένουν μέχρι την ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, να είναι μετρημένα.

Το κολιέ της δεύτερης ασυλίας φόρεσε εχθές στο λαιμό του ο Φάνης με τον Γιώργο Γκιουλέκα να ψηφίζεται ως δεύτερος μονομάχος. Οι Survivors εχθές αφηγήθηκαν τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής τους και μοιράστηκαν ιστορίες που συγκίνησαν.

Απόψε, όμως, όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ατομικής ασυλίας! Όποιος καταφέρει να πάρει τη νίκη σε αυτόν θα είναι σαν να παίρνει το εισιτήριο για τα live της Αθήνας!

Ένας αγώνας που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα… Ποιος ή ποια Survivor θα καταφέρει να πάρει τη νίκη; Ποιο θα είναι το όνομα του μονομάχου που θα βγει από την κάλπη στο τελευταίο Συμβούλιο υποψηφιοτήτων;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ημιτελικός και ο Τελικός του Survivor θα διεξαχθούν στις 25 και 26 Ιουνίου αντίστοιχα, στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι.

Δείτε το trailer της Τρίτης (18/06)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα