Survivor: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και έμειναν όλοι άφωνοι – “Αποκλείεται”

Survivor: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και έμειναν όλοι άφωνοι – “Αποκλείεται”
Κωνσταντίνος Βασάλος glomex

Παρελθόν αποτελεί από το Survivor All Star ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες και μεγάλο φαβορί για τη νίκη, Κωνσαντίνος Βασάλος. Φόρος τιμής από τον Γιώργο Λιανό.

Άκρως επεισοδιακό ήταν το Survivor All Star το οποίο επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (21/06) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Με το παιχνίδι να έχει γίνει πια ατομικό, οι παίκτες κοιτούν μόνο τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τη νίκη, ενώ το αγωνιστικό κριτήριο φαίνεται πως έχει πια πάει… περίπατο, αφού οι παίκτες δεν κρύβουν πια ότι παίζουν με στρατηγική και προσέχουν κάθε τους κίνηση, που θα τους φτάσει όσο γίνεται πιο μακριά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι παίκτες στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/06) κλήθηκαν να παλέψουν σε έναν άκρως ανταγωνιστικό στίβο μάχης για την τρίτη ασυλία, ωστόσο πριν από αυτόν δεν έλειψαν οι εντάσεις με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αποκαλύπτει το “πραγματικό πρόσωπο” του Μάριου Πρίαμου, κατηγορώντας τον ότι θα φτάσει στον τελικό με τις δημόσιες σχέσεις, αφού θέλει να τα έχει καλά με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

“Στο συμβούλιο δεν πήρε θέση, αφήνει πάντα τους άλλους να μιλήσουν. Δεν γίνεται όμως έτσι παιδιά, δεν θα τα λέει ένας ή δύο άνθρωποι αυτά που σκέφτονται. Δεν θα σε κρίνει κάποιος αρνητικά άμα πεις τα δεδομένα ή τα γεγονότα. Πάρε θέση μια φορά“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος σημειώνοντας “θα πας τελικό, αλλά πώς θα πας; Με τις δημόσιες σχέσεις; Όχι! Πήγαινε τελικό με την προσωπικότητά σου. Πες τα όπως είναι”.

Μετά τον αγώνισμα για την τρίτη ασυλία, νικήτρια του οποίου αναδείχθηκε η Στέλλα, οι παίκτες ετοιμάστηκαν για ένα ακόμη Συμβούλιο του Νησιού, όμως η αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη πως θα δώσει την αρνητική του ψήφο στην Σταυρούλα άφησε τους παίκτες σαστισμένους αλλά και με ένα μεγάλο ερωτηματικό εάν πρόκειται για μπλοφάρισμα ή εάν ο παίκτης λέει την αλήθεια.

Πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μία ανακοίνωση που σόκαρε τους παίκτες του Survivor All Star, καθώς όπως είπε, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις.

“Η πληροφορία έχει να κάνει με τους αγώνες ασυλίας της εβδομάδας που θα ξεκινήσει. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, δεν θα συμβεί μία αποχώρηση, αλλά δύο. Η εβδομάδα που ακολουθεί θα έχει δύο αποχωρήσεις. Θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας και στο τέλος της δεύτερης ασυλίας ένας παίκτης θα αποχωρήσει και με τον ίδιο τρόπο, θα έχουμε άλλους δύο αγώνες και άλλη μία αποχώρηση”, είπε ο παρουσιαστής.

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Κωνσταντίνος Βασάλος, Νίκος Μπάρτζης και Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν οι τρεις παίκτες που αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα.

Με τη Σταυρούλα να προκύπτει τελευταία από την κάλπη με 4 ψήφους, ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει λίγα λεπτά νωρίτερα πως από την ψηφοφορία του κοινού έχει προκύψει η σειρά κατάταξης ή δημοφιλίας, βάσει της οποίας θα γίνουν και οι αποχωρήσεις από το παιχνίδι.

Έτσι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα από την ψήφο του κοινού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τελικά πως από το ριάλι επιβίωσης αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Χωρίς κανείς να μπορεί να πιστέψει το αποτέλεσμα, ούτε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα, είπε χαρακτηριστικά: “Αποκλείεται, πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Όλα καλά εντάξει, κανένα πρόβλημα, έφτασε κάπου εδώ και εμένα το τέλος μου”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα