Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τάσος πριν καν συμπληρώσει εβδομάδα

Διαβάζεται σε 3'
Survivor
Survivor glomex

Σοκ στο πρώτο Συμβούλιο του νησιού στο Survivor προκάλεσε η απόφαση του Τάσου να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο της Παρασκευής (20/09) το πρώτο Συμβούλιο του νησιού, στο Survivor, το οποίο έληξε άκρως ανατρεπτικά, καθώς ο Τάσος “κλείδωσε” την απόφασή του και αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

“Αετοί” και “Τίγρεις” αναμετρήθηκαν στο αγώνισμα ασυλίας, με τους Κίτρινους να έρχονται αντιμέτωποι με ήττα και τον Τάσο και τη Γεωργία να βγαίνουν υποψήφιοι.

Η Γεωργία ήταν και ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο επίκεντρο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, όταν η Γεσθημανή ξέσπασε μετά τους ισχυρισμούς της πρώτης ότι την άφησε νηστική.

Σε ιδιαίτερα έντονο ύφος και τρέμοντας όπως είπε από τα νεύρα, η Γεσθημανή δήλωσε μεταξύ άλλων πως πάντα δίνει ευκαιρίες στους ανθρώπους και λόγω του ότι έχει μία αδερφή με αναπηρία γνωρίζει πώς να χειρίζεται διαφορετικές συμπεριφορές, και στη συνέχεια κατηγόρησε την συμπαίκτριά της πως “μόνιμα θυματοποιείται”. ” Όλοι έχουμε πρόβλημα λόγω της προσαρμογής μας την πρώτη εβδομάδα στο νησί με το έντερό μας, με πολλά πράγματα. Δεν κλαιγόμαστε, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε”, ανέφερε αρχικά και φανερά εκνευρισμένη πρόσθεσε:

“Θυματοποιείται λες κι επίτηδες κάναμε, όλοι, να μη φάει η Γεωργία. Αν είναι δυνατόν, φτάνει! Θέλω την ηρεμία μου, είναι το μοναδικό πράγμα που μου τη χαλάει. Enough! Δεν θέλω καμία επαφή με αυτό τον άνθρωπο. Και μόνο το ότι μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, πάλι με επηρεάζει και πριν πάμε σε ένα αγώνισμα. Τρέμω από τα νεύρα μου και με αυτά που λέει! Αν είναι δυνατόν και αν υπάρχει Θεός βλέπει. Το να αφήνουμε ολόκληρη ομάδα έναν άνθρωπο να μην τρώει, αν είναι δυνατόν!”.

Με τους Πράσινους να αναδεικνύονται νικητές, η ψηφοφορία για την αποχώρηση ήταν υπόθεση των Κίτρινων, και η κάλπη έδειξε το όνομα του Τάσου.

Ερωτηθείς ωστόσο από τον Γιώργο Λιανό για το αποτέλεσμα, καθώς όπως σχολίασε ο παρουσιαστής “αυτή τη στιγμή υποβόσκει μία αίσθηση στρατηγικής”, ο παίκτης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία στρατηγική, αντιθέτως “οι συμπαίκτες μου βλέπουν ότι από την αρχή η μεγάλη μου δυσκολία είναι ότι είμαι εδώ σαν σώμα, αλλά το μυαλό μου είναι πίσω στην Ελλάδα. Αυτό είναι μία μεγάλη πραγματικότητα, το μυαλό μου είναι στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Σαν Survivor δεν έχω πρόβλημα στην επιβίωση, ούτε στο να αγωνιστώ, από την άλλη το μυαλό μου είναι αλλού. Αυτό δεν συνάδει και κάποια στιγμή θα είναι άδικο και για την ομάδα μου. Θα την κρεμάσω εγώ. Η ομάδα μου σκέφτηκε ότι θα πρέπει να με βοηθήσει να πάει το σώμα μου μαζί με το μυαλό μου πίσω. Δεν υπάρχει στρατηγική, μάλλον μεγαλοψυχία θα έλεγα“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα