Survivor: Άβολο – Οι Κόκκινοι επιβεβαιώνουν ότι η Ασημίνα ζηλεύει την Δαλάκα

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor Facebook@Survivor Greece

Μία ατάκα του Τζέιμς Καφετζή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 2024 ανάβει νέες φωτιές στην ομάδα των Διασήμων και φέρνει την Ασημίνα σε πολύ δύσκολη θέση.

Το Survivor 2024 επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης (07/03) και οι δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης ρίχνονται στη μάχη διεκδικώντας το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού και επικοινωνίας.

Οι παίκτες βάζουν τα δυνατά τους, οι πάγκοι των δύο ομάδψν παίρνουν φωτιά, όμως μία ατάκα του Τζέιμς Καφετζή προς την Ασημίνα Χατζηανδρέου προκαλεί “σεισμό” στην ομάδα των Διασήμων και την έντονη αντίδραση της παίκτριας.

Όπως φαίνεται στο trailer του αποψινού επεισοδίου, ο Τζέιμς απευθυνόμενος στην Ασημίνα είπε “Ασημίνα, αν θέλεις να γίνεις Δαλάκα κάποια στιγμή πρέπει να είσαι ειλικρινής και αγωνιστική“, με την παίκτρια να ξεσπά και να του απαντά: “το πόσο εριστικός και κακός είσαι το βλέπει ο κόσμος”.

Το σχόλιο αυτό του Τζέιμς φάνηκε ωστόσο να έχει βάση, αφού σε έναν διάλογο που είχε ο Σάββας Γκέντσογλου με τον Αλέξη Παππά, αναφέρουν πως ο παίκτης των Μαχητών έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει κάποια ζήλια της Ασημίνας προς το πρόσωπο της Κατερίνας, “οπότε λέει θα τσιγκλίσω την Ασημίνα που ‘τσιμπάει’ και έπιασε“.

Το αποψινό επεισόδιο θα ολοκληρωθεί με μία αποχώρηση, αφού η Ευγενία, η Μαριλίνα, η Αναστασία και η Μαρία θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ποια θα αποχωρήσει από το Survivor;

Survivor 2024: Δείτε το trailer της Πέμπτης (07/03)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα